Paribachatan alkeiskurssi (4 krt), keskiviikkoisin 2.–23.8.2023 klo 19:15–20:10, ohjaajana Pinja Simola

Pinja Simolan paribachatan alkeiskurssi kesällä 2023

Kurssin tunnit pidetään keskiviikkoisin 2.–23.8.2023 klo 19:15–20:10. Kurssi sisältää 4 x 55 min tanssituntia.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeet

Hinta: 49 € / henkilö

Opettaja: Pinja Simola

Voit ilmoittautua mukaan myös ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten valitsethan tilauksen yhteydessä, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana. Jos ostat kurssin kahdelle henkilölle, lisääthän kaksi tuotetta ostoskoriin.

Jos haluat maksaa kurssin osittain tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred tms.), ilmoittaudu sähköpostitse: [email protected].

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

49,00 

Kuvaus

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Tällä kurssilla tanssittava Sensual Bachata -tyylisuunta on syntynyt Cadizissa Espanjassa, ja sen keksijänä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Tällä kurssilla ei harjoitella pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin.

Tämä taso lähtee aivan alkeista, eli aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tällä tasolla opetellaan paribachatan perustekniikkaa, yleisimpiä kuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa.

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja