Paribachatakurssi, taso 1+, kevät 2023, keskiviikkoisin 11.1.–17.5.2023 klo 19:15-20:10

Paribachatakurssi, taso 1+, keskiviikkoisin 11.1.–17.5.2023 klo 19:15–20:10

Opettaja: Pinja Simola

Paikka: Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeisjatko eli jatkoa syksyn 2022 alkeiskurssille

Kurssiin sisältyy yhteensä 19 x 55 min opetuskertaa.

Hinta: 229 € / henkilö

Voit ilmoittautua mukaan ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten kirjoitathan ”Tilauksen lisätiedot” -kenttään, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana.

Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto. Mikäli osallistut kurssille oman parin kanssa, voit halutessasi tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Huom! Kurssimaksua maksaessasi ilmoita mahdollisen parisi nimi ”Tilauksen lisätiedot” -kentässä.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

 

229,00 

Kuvaus

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Tällä kurssilla tanssittava Sensual Bachata -tyylisuunta on syntynyt Cadizissa Espanjassa, ja sen keksijänä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Tällä kurssilla ei harjoitella pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin.

TASO 1+ (0,5v.–1v.)
Tämä taso sopii paribachatan alkeet hallitseville, jotka ovat käyneet viikkotunneilla noin puolen vuoden ajan. Paribachatan perusteet ovat sinulle jo tutut. Tällä kurssilla laajennetaan osaamista sekä harjoitellaan varioimaan ja yhdistelemään uusilla tavoilla jo aiemmin opeteltuja perusasioita.