Paribachatakurssi, taso 1, kevät 2023, keskiviikkoisin 11.1.–17.5.2023 klo 20:15–21:10

Paribachatan alkeiskurssi, taso 1, keskiviikkoisin 11.1.–17.5.2023 klo 20:15–21:10

Opettaja: Pinja Simola

Paikka: Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: uudet alkeet eli tämä kurssi lähtee aivan alusta liikkeelle

Kurssiin sisältyy yhteensä 19 x 55 min opetuskertaa.

Hinta: 229€ / henkilö

Voit ilmoittautua mukaan ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten kirjoitathan ”Tilauksen lisätiedot” -kenttään, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana.

Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto. Mikäli osallistut kurssille oman parin kanssa, voit halutessasi tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Huom! Kurssimaksua maksaessasi ilmoita mahdollisen parisi nimi ”Tilauksen lisätiedot” -kentässä.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

 

229,00 

Kuvaus

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Tällä kurssilla tanssittava Sensual Bachata -tyylisuunta on syntynyt Cadizissa Espanjassa, ja sen keksijänä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Tällä kurssilla ei harjoitella pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin.

Taso 1 (uudet alkeet)
Tämä taso lähtee aivan alkeista, eli aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tällä tasolla opetellaan paribachatan perustekniikkaa, yleisimpiä kuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa.