Nykytanssiworkshop lauantaina 4.2.2023 klo 13:00–14:30, opettajana Minna Nerg

Aika: lauantaina 4.2.2023 klo 13:00–14:30

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: avoin taso

Opettaja: Minna Nerg

Mikäli haluat maksaa workshopin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

21,00 

Kuvaus

Nykytanssi on omanlaisensa, määrittelyjä kaihtava tanssimuoto, joka ottaa vaikutteita muista tanssi- ja taidemuodoista, mutta pyrkii myös ylittämään niiden rajoja. Nykytanssin keinoin ilmaistaan esimerkiksi tunteita, kerrotaan tarinoita tai vain tutkiskellaan liikettä. Nykytanssia on yhtä monen näköistä kuin on tanssijoitakin!

Tässä workshopissa etsitään omia luontevia tapoja liikkua ja ilmaista ja keskitytään erityisesti virtaavaan ja hengittävään liikkeeseen. Workshopissa tehdään nykytanssin perusharjoitteita ja hyödynnetään myös kuubalaisen nykytanssin (contemporaneo) tekniikoita. Workshop sopiikin erinomaisesti sinulle, joka haluat parantaa liikelaatuasi esimerkiksi lattareissa (salsa, bachata) ja saada liikkeeseesi uutta syvyyttä ja ilmaisuvoimaa.

Nykytanssi on myös kehonhuoltoa ja pysähtymistä liikkeen äärelle, joten se sopii sinulle, joka kaipaat hengähdystauon arkeesi. Workshopista saa mukaansa pienen koreografian sekä uuden tavan kokea liikettä.

Workshopissa on aloittelijaystävällinen taso ja se toimii johdantona nykytanssin monipuoliseen maailmaan. Varustaudu tunnille mukavilla, joustavilla vaatteilla ja ota mukaan pitkähihainen paita lattiaharjoitteita varten.

Tervetuloa nauttimaan nykytanssista omana itsenäsi!

Lisätietoa Minna Nergistä