Monse Villarroelin Twerk & Sweat -workshop, la 11.3.2023 klo 12:00-13:30

Tällä avoimen tason workshopilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita: täyttä tykitystä alusta loppuun, eikä hikoilulta vältytä! Tällä tunnilla ei tehdä koreografiaa. Ota mukaasi polvisuojat ja vesipullo.

Aika: lauantaina 11.3.2023 klo 12:00-13:30 (90 min)

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)

Hinta: 21 €

Jos haluat maksaa workshopit tyky-edulla (esim. Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak), olethan yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

21,00 

Kuvaus

MONSE VILLARROEL

Monse on intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kahdesti twerkkauksen Suomen mestari ja vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jonka hän haluaa jakaa oppilailleen. Jokainen hänen tuntinsa on alusta loppuun suunniteltu niin, että oppilas pääse ylittää omia rajojaan ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua. “Esittelemällä twerkin voiman haluan auttaa sinua vapauttamaan tukkeumia ja energioita, jotka ovat juuttuneet lantiokorin alueelle” Monse kertoo.

Lisätietoja workshopista: [email protected]