Mirka Saalin Chairlesque Show -kurssi sunnuntaisin 12.3.–7.5.2023 klo 15:45–16:40 sekä to 18.5.2023 klo 18:30–19:25

Chairlesque Show -kurssi sunnuntaisin 12.3.–7.5.2023 klo 15:45–16:40 sekä to 18.5.2023 klo 18:30–19:25. Tuntia ei pidetä pääsiäissunnuntaina 9.4. eikä äitienpäivänä 14.5.

Kurssilla tehdään koreografiaa, joka esitetään perjantaina 19.5.2023 Linnateatterin lavalla Turussa. Esitys on osa Flama Spring Show´ta. Esitykseen osallistuminen on vapaaehtoista, eli voit osallistua kurssille, vaikka et pääsisi mukaan esitykseen.

Hinta: 109 €

Kurssimaksu sisältää 9 x 55 min opetuskertaa.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100, Turku)

Tällä kurssilla rakennetaan sensuellia Show Burlesque -koreografiaa tuolia apuna käyttäen. Koreografia sisältää myös lattiatyöskentelyä, joten on suositeltavaa ottaa polvisuojat mukaan.

Opettajana toimii Mirka Saali.

Taso: avoin taso

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

109,00 

Kuvaus

Avoimen tason kurssilla tarkoitetaan, että tunneille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunneille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä. Tällä hetkellä vetää koreografioi ja luotsaa Flaming Firecrackers -show burlesque -tanssiryhmää sekä latin-show -ryhmä Flama Crew´ta.

Lisätietoa kurssista: [email protected]