Lyrical Dance -kurssi, avoin taso (4 krt), tiistaisin 30.5.–20.6.2023 klo 18:15–19:10, opettajana Marita Guevara

Kurssin tunnit pidetään tiistaisin 30.5.–20.6. klo 18:15–19:10.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: avoin taso

Opettaja: Marita Guevara

Kurssimaksu sisältää 4 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli sinulla on Flaman kesän 2023 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected].

49,00 

Kuvaus

Maritan Lyrical Dance -kurssilla pääset fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien kanssa. Tunneilla saat päästää tunteet valloilleen tanssin avulla. Lyrical dance ottaa vaikutteita muun muassa nykytanssista. Tule rohkeasti mukaan fiilistelemään!

Avoimen tason tunnilla tarkoitetaan, että tunnille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunnille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Kurssin ohjaaja: Marita Guevara
Marita Guevara on tanssija ja koreografi, joka on esiintynyt pienestä pitäen tanssin, musiikin ja teatterin merkeissä.
Tanssiopintojensa aikana hän keskittyi erityisesti löytämään oman tanssijuutensa useiden eri lajien parissa ja kehittymään koreografina.
Marita on kuunnellut latinalaisamerikkalaisia artisteja ja tanssinut latinotansseja pienestä pitäen sukujuhlissa ja tutustunut reggaetonin rytmeihin erityisesti viettäessään aikaa Miamissa.
Tanssi on yksi väylä itsensä ilmaisuun, ja Marita haluaa reggaeton-tunneillaan antaa oppilaille mahdollisuuden löytää uusia ulottuvuuksia omasta liikekielestään, kunnioittaen lajin alkuperää.
Lisätietoa: [email protected]