Latin Ladies Style -kurssipaketti (cha cha, jive, samba ja rumba, 16 krt), tiistaisin 29.8.–12.12.2023, opettajana Mirka Saali

Latin Ladies Style -kurssipaketti syksylle 2023

Näillä kursseilla tutustutaan lattaritanssien (cha cha, jive, samba, rumba) perusteisiin ja tekniikoihin sekä työstetään neljän kerran ajan yhtä koreografiaa. Kurssipaketti sisältää 16 x 55 min tanssituntia.

Aika: 29.8.–12.12.2023 klo 17:30–18:25
Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, Turku)
Taso: alkeet
Opettaja: Mirka Saali

Tämän tuotteen ostamalla ilmoittaudut kerralla mukaan kaikille Latin Ladies Style -kursseille.

Kurssien aikataulu

29.8.–19.9. Cha cha
26.9.–17.10. Jive
24.10.–14.11. Samba
21.11.–12.12. Rumba

Huom! Kurssilla tanssitaan kilpatanssisambaa, ei brasilialaista karnevaalisambaa.

Voit myös osallistua näille neljän viikon kursseille yksittäin, tällöin yhden kurssin hinta on 49 €. Löydät yksittäiset kurssit verkkokaupastamme.

Mikäli haluat maksaa kurssin vain osittain tyky-edulla (mm. Smartum, Edenred, ePassi), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Mikäli sinulla on Flaman kesän 2023 Anytime -kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected].

185,00 

Kuvaus

Latin Ladies Style -alkeiskurssit syksyllä 2023

Syksyllä Flamassa opetellaan lattaritanssien alkeita! Jokaisesta neljästä lajista järjestetään neljän viikon kurssi, jonka aikana harjoitellaan lajin perusteita ja tekniikkaa sekä opetellaan lyhyt koreografia. Nyt on mahtava tilaisuus tulla opettelemaan lattarilajeja huikean Mirka Saalin johdolla.

Tämän tuotteen ostamalla ilmoittaudut kerralla mukaan kaikille Latin Ladies Style -kursseille.

Kaikki kurssit lähtevät täysin alkeista, et tarvitse aiempaa tanssikokemusta!

Jokaista lajia harjoitellaan neljän viikon ajan seuraavasti:

29.8.–19.9. Cha cha
26.9.–17.10. Jive
24.10.–14.11. Samba
21.11.–12.12. Rumba

Huom! Kurssilla tanssitaan kilpatanssisambaa, ei brasilialaista karnevaalisambaa.

Kurssipaketti sisältää 16 x 55 min tanssituntia ja tunnit ovat tiistaisin klo 17:30–18:25.

Nämä kurssit lähtevät ihan alkeista, et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista! Ota tunnille mukaasi oma vesipullo ja mukavat liikuntavaatteet sekä halutessasi tanssikengät. Näillä tunneilla pärjää myös sukkasillaan, joten et välttämättä tarvitse erillisiä tanssikenkiä.

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin vuonna 2010 ja hän ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on tanssinut monia eri tanssilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Mirka on opettanut Flamassa vuodesta 2018 alkaen, ja tunnit ovat vaan lisääntyneet vuosien aikana. Tällä hetkellä Mirkan opettamiin lajeihin kuuluvat show burlesquen lisäksi mm. sha-cha-cha, samba, rumba, jive, reggaeton, paso doble, salsaton, salsa, bachata ja chairlesque. Vuosien kokemus näkyy hänen oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissaan, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, musiikista ja omasta liikkeestä nauttiminen, sekä omien rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -show burlesque -tanssiryhmässä. Nyt hän ohjaa Flamalla kolmea esiintyvää tanssiryhmää: latinalaisia tansseja tanssivaa Flama Crew’ta, Flaming Firecrackers -show burlesque -ryhmää sekä uutta reggaetonryhmää.

Lisätietoa: [email protected]