Katri Mäkisen Latin Show -workshop, la 29.4.2023 klo 13:30–15:00 (TÄYNNÄ)

HUOM! Tämä workshop on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutuspaikkojen varalta: [email protected]

Upea Katri Mäkinen vierailee Flama Rauhankadulla opettamassa lauantaina 29. huhtikuuta. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tunnettu Katri on yksi Suomen tunnetuimmista tanssinopettajista ja tanssijoista.

Aika: la 29.4.2023 klo 13:30–15:00

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)

Taso: avoin taso (olisi hyvä olla aiempaa tanssiharrastustaustaa)

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli perut osallistumisesi workshopille. Mikäli sairastut, voit saada hyvityksenä osallistumismaksun arvoisen lahjakortin Flamaan.

22,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Katri aloitti kilpatanssin 7-vuotiaana Virossa, josta hän muutti Ouluun ja siirtyi Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön valmennukseen. Jo aikaisessa vaiheessa Katri halusi erikoistua latinalaistansseihin, jotka ovat lapsuudesta saakka olleet kaikista tansseista lähimpänä hänen sydäntään. Katri voitti ensimmäisen Suomen mestaruuden juniori-ikäisenä, jonka jälkeen hän jatkoi kilpatanssiopintoja Lontoossa. Katri on asunut myös Roomassa, jossa hän sai treenata maailman huippuvalmentajien kanssa. Kilpatanssiuransa aikana Katri on voittanut lattareista viisi SM-kultaa ja edustanut suomea European- ja World Cupeissa, EM- ja MM-kilpailuissa sekä lukuisissa IDSF:n kansainvälisissä osakilpailuissa mm. Los Angelesissa, Miamissa, Melbournessa, Shanghaissa ja useimmissa Euroopan maissa.

Katri on toiminut tanssinopettajana myös muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -televisio-ohjelmassa. Hän on voittanut Tanssii Tähtien kanssa -kilpailun tanssiparinsa Pete Parkkosen kanssa vuonna 2014 ja Edis Tatlin kanssa vuonna 2018.