Heels alkeiskurssi (8 krt), maanantaisin 23.10.–11.12.2023 klo 16:15–17:10, opettajana Lotta Lähteenmäki

Kurssilla käymme läpi heels-tekniikkaa aivan alusta. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta heels-tunneista. Opettelemme myös koreografiaa, jossa päästään heittäytymään ja fiilistelemään yhdessä! Kurssin jälkeen korkkareilla kävelysi ja tanssimisesi on varmempaa ja osaat tunnistaa heels-tekniikan peruselementtejä.

Kurssimaksu sisältää 8 x 55 min opetuskertaa.

Aika: maanantaisin 23.10.–11.12.2023 klo 16:15–17:10
Paikka:
Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Taso
: alkeet
Opettaja: Lotta Lähteenmäki

Mikäli haluat maksaa kurssin vain osittain tyky-edulla (mm. Smartum, Edenred, ePassi), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Flaman syksyn 2023 Anytime -kortilla pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected].

97,00 

Kuvaus

Heels

Heels-kurssilla opetellaan tanssimaan koroilla luonnollisesti ja itsevarmasti. Kurssilla tutustutaan Heels-tekniikan peruselementteihin kuten kävelyyn, painonsiirtoihin sekä linjauksiin. Monipuolisen alkulämmittelyn jälkeen tekniikkaa käydään läpi kävely- ja lattianpoikkiharjoitteiden muodossa. Lopuksi eläydytään koreografiaan, jossa yhdistellään luovasti tarkkoja yksityiskohtia sekä feminiinistä sulavaa liikekieltä.

Lotta Lähteenmäki

Lotta on turkulainen tanssinopettaja, tanssija ja joogaohjaaja. Opetuskokemusta hänellä on jo yli 15 vuoden ajalta eri ikäisten oppilaiden ja eri tanssityylien parista. Lotta valmistui tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tanssijana häneltä löytyy vahva tausta showtanssista – Lotta on tanssinut ja esiintynyt muun muassa laivalla, televisiossa sekä tanssivideoilla.

Lisätietoa kurssista: [email protected]