Dancehall (unisex) alkeiskurssi (5 krt), syksy 2023, keskiviikkoisin 4.10.–1.11.2023 klo 17:15–18:10, opettajana Japs BG

Aika: keskiviikkoisin 4.10.–1.11.2023 klo 17:15–18:10

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: alkeet

Opettaja: Japs BG

Kurssi sisältää 5 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin vain osittain tyky-edulla (mm. Smartum, Edenred, ePassi), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Mikäli sinulla on Flaman syksyn 2023 Anytime -kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu siinä tapauksessa kurssille sähköpostitse [email protected].

59,00 

Kuvaus

Opettaja:

Raphael Delarosa, eli Japs, on jamaikalainen tanssija ja yksi lahjakkaimmista dancehall-tanssijoista. Japs tanssii yhdessä tunnetuimmista dancehall-ryhmistä: BG Dancerz. Japs on Jamaikalla suuresti arvostettu tanssija, joka on tunnettu omasta tyylistään ja luovuudestaan tanssijana. Kun monet muut tanssijat ottavat vaikutteita toistensa liikkeistä, Japs luo jatkuvasti uutta. Japs on luonut suurimman osan BG-dancereiden liikkeistä; esimerkiksi Oh Daamn, Get Active ja Dutty Step ovat hänen käsialaansa.

Opettajana Japs on aina kannustava ja positiivinen. Tunneilla on hauskaa ja löydät autenttisen dancehall-tyylin!

Japsin tunneista sanottua: “Olen tykännyt Japsin tunneista tosi kovasti! Japsin tunnit (varsinkin koreografiat) on ollut ihan parasta koko syksyssäni. Japsilla on tosi kiva tanssityyli, jota on ollut kiinnostavaa opiskella.”

Lisätietoa: [email protected]