Dancehall (unisex), avoin taso (4 krt), keskiviikkoisin 7.-28.6.2023 klo 19:15-20:10, opettajana Eve ”JaMami” Vuorenmaa

Kurssin tunnit pidetään keskiviikkoisin 7.–28.6.2023 klo 19:15-20.10

Paikka:  Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso:  avoin taso

Opettaja: Eve Jamami

Kurssi sisältää 4 x 55 opetuskertaa.

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

49,00 

Kuvaus

Dancehall

Dancehall on Jamaikalla syntynyt ja edelleen kehittyvä katutanssilaji. Näillä tunneilla opetellaan jamaikalaisten tanssijoiden luomia unisex-stepsejä ja tehdään koreografiaa.

Ota tunneille mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai vaikka säärystimet polvien suojaksi.

Evaleena ‘JaMami’ Vuorenmaa on opettanut katutanssi- ja showlajeja yli 15 vuotta. Tällä hetkellä hän opettaa viikkotunteja neljässä eri tanssikoulussa Tampereella, Ylöjärvellä ja Jyväskylässä. Hän käy myös säännöllisesti pitämässä tiivareita ympäri Suomea. Dancehall-opettajana Evaleena kuuluu tämän maan kärkinimiin. Hän pitää kunnia-asianaan kouluttaa itseään lajissa jatkuvasti ja reissaa siksi huippuopettajien tiivareiden ja yksityistuntien perässä niin Suomessa kuin ulkomailla. Evelle on tärkeää pysyä ajan hermolla ja tarjota oppilailleen parasta. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää DH-tanssijaa/opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut. Evaleena luotsaa tällä hetkellä myös kolmea esiintyvää ja kisaavaa dancehall-ryhmää, Flaman omaa dancehall-ryhmä Falla Flamea, JaMam’s Catsia sekä Rumble Squadia.
Lisätietoa kurssista: [email protected].