Commercial Dance -kurssi, keskitaso (16 krt), syksy 2023, tiistaisin 29.8.–19.12.2023 klo 18:30–19:25, ohjaajana Effiina Jalonen

Kurssin tunnit pidetään tiistaisin 29.8.–19.12.2023 klo 18:30–19:25.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: keskitaso

Opettaja: Effiina Jalonen

Kurssi sisältää 16 x 55 min opetuskertaa. Tuntia ei pidetä 12.12. Flama Xmas -show’n vuoksi.

Huom! Flaman syksyn 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

195,00 

Kuvaus

Commercial Dance on tanssitunti, jossa yhdistellään ja hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja haetaan musavideohenkistä rohkeaa asennetta. Tunneilla opetellaan koreografiaa, jonka lisäksi keskitytään esiintymiseen ja jokaisen oman uniikin liikekieleen kehittymiseen ja siihen luottamiseen.

Effiina Jalonen

Effiina Jalonen valmistui vuonna 2012 ammattitanssijaksi Turun Konservatoriosta. Hän on tavoitteellinen tanssija sekä määrätietoinen opettaja ja koreografi, joka rohkaisee ja kannustaa tanssijoita haastamaan itseään ja kokeilemaan uusia asioita. Koreografioissaan hän pyrkii panostamaan liikkeelliseen monipuolisuuteen, visuaalisuuteen sekä yllätyksellisyyteen. “Koreografioissa pitää aina olla wau-elementtejä, joita katsoja ei osannut etukäteen odottaa”, hän kuvailee.

Effiina on monipuolinen tanssija ja hän on esiintynyt koko ikänsä niin musikaaleissa, tanssiryhmissä kuin tanssiteoksissakin. Esiintymisen lisäksi hän nauttii paljon myös kilpailemisesta, josta suurimmat meriitit löytyvät vuodelta 2013, kun Effiina voitti tanssijoukkueensa kanssa sekä Suomen että Euroopan mestaruudet.

Musikaalien, tanssiteosten sekä kilpailujen lisäksi hän on esiintynyt paljon kameran edessä ja ohjannut itse tanssivideoita. Tanssilla on aina ollut iso rooli Effiinan elämässä ja opettamisen sekä koreografin työn ohella hän juontaa yhdessä Saara Sorsan kanssa Tanssistudio-nimistä tanssipodcastia.

Effiina opettaa Flamalla commercial dance -kursseja ja vetää syksyllä 2021 toimintansa aloittanutta commercial-
tanssiryhmää, Burnin’ Bellasia. Hänet löytää myös Flama Crew -lattariryhmän treeneistä ja keikoilta.

Lisätietoa: [email protected]