Back to 80´s: Mirka Saalin Chairlesque -workshop, la 25.2.2023 klo 13:45–15:15

Back to 80´s! Mirka Saalin kasariteemainen Chairlesque-workshop kuljettaa sinut nostalgiselle 80-luvulle. Jos haluat, pue cooleimmat kasarikuteet päälle ja ota kaikki irti tästä hauskasta workshop-lauantaista! Workshopilla tehdään sensuellia Show Burlesque -koreografiaa tuolia apuna käyttäen. Koreografia sisältää myös lattiatyöskentelyä, joten on suositeltavaa ottaa polvisuojat mukaan.

Mirka Saalin Chairlesque -workshop

Aika: lauantaina 25.2.2023 klo 13:45–15:15 (90 min)

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: avoin taso

Opettaja: Mirka Saali

21,00 

Kuvaus

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä saman arvoisen lahjakortin studiollemme.

Ota workshopille mukaasi polvisuojat tai säärystimet polvien suojaksi.

Show Burlesque -tunnit ovat feminiinistä ilmaisua sisältäviä showtanssitunteja, jotka ammentavat inspiraatiota burlesque-taiteen maailmasta.

Tunnilla voi tanssia sukkasillaan tai päkiäsuojilla, tanssilenkkareita emme suosittele tälle tunnille. Tavalliset mukavat liikuntavaatteet ovat hyvät, halutessasi voi myös pukea jotain teemaan sopivaa, mikäli itsestä siltä tuntuu.

Avoimen tason tunnilla tarkoitetaan, että tunneille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunneille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä.

Lisätietoa workshopista: [email protected]