Bachata Ladies Style, alkeisjatko (4 krt), keskiviikkoisin 2.–23.8.2023 klo 18:15–19:10, ohjaajana Pinja Simola

Pinja Simolan bachata ladies style -kurssi kesällä 2023

Kurssin tunnit pidetään keskiviikkoisin 2.–23.8.2023 klo 18:15–19:10. Kurssi sisältää 4 x 55 min tanssituntia.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeisjatko (soveltuu batchatan alkeet osaaville, noin puoli vuotta viikkotunneilla tanssineille)

Hinta: 49 € / henkilö

Opettaja: Pinja Simola

Jos haluat maksaa kurssin osittain tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred tms.), ilmoittaudu sähköpostitse: [email protected].

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

49,00 

Kuvaus

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Sensual Bachata -tyylisuunta on syntynyt Cadizissa Espanjassa ja sen keksijänä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Bachata Ladies Style -kurssilla opit myös paritanssille tärkeää vartalonkäyttöä, tyylittelyä ja musikaalisuutta. Nämä tunnit ovat täynnä naisellista energiaa ja itsevarmuutta. Kurssin tyylisuuntana toimivat bachata sensual ja bachata fusion. Kurssille osallistuvat voivat halutessaan esiintyä Flaman tanssibileissä kurssin päätyttyä.

Pinja Simola

Pinja on harrastanut pienestä asti intohimoisesti kilpa- ja latinotansseja sekä soolona että paritansseina, ja nykyään hän kartuttaa aktiivisesti tanssikokemustaan ulkomailla muun muassa osallistumalla maailman tunnetuimpien latinotanssien ammattilaisten opetukseen. Pinja opettaa bachataa, reggaetonia ja salsaa ympäri Suomea, sekä jonkin verran myös maan rajojen ulkopuolella yksin sekä parinsa kanssa. Erityisesti hänen Bachata Ladies’ Styling -tuntinsa ovat saaneet suurta suosiota.

Lisätiedot: [email protected]