Aikuisbaletin alkeiskurssi (4 krt), maanantaisin 31.7.–21.8.2023 klo 18:15–19:10, opettajana Ida Martikainen

Aikuisbaletin alkeiskurssi 31.7.–21.8.2023 (4 krt)

Aika: klo 18:15-19:10
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, Turku)
Opettaja: Ida Martikainen
Hinta: 49 €
Tämä kurssi lähtee ihan alkeista, et tarvitse aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi kurssille!
Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

49,00 

Kuvaus

Haluaisitko aloittaa baletin aikuisiällä? Tule mukaan aikuisbaletin alkeiskurssille!

Aikuisbalettikurssilla käydään läpi klassisen baletin tekniikkaa, harjoitellaan baletille ominaista ilmaisua ja päästään tanssimaan myös lyhyitä liikesarjoja. Tunti rakentuu tangon äärellä tehtävien harjoitusten, keskilattiasarjojen ja liikkuvien sarjojen varaan. Baletti kehittää syviä lihaksia sekä parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä ja ryhtiä. Lisäksi kehollinen ilmaisutaito saa uusia ulottuvuuksia.

Aikuisbalettikurssilla harjoittelemme lempeään tahtiin tutustuen baletin maailmaan. Tanssimme rennosti, sulokkaasti ja valoisasti, baletin perusteita unohtamatta.

Yllesi tarvitset mukavat tanssivaatteet ja jalkoihisi sukat tai harjoitteluun tarkoitetut pehmeät balettitossut.

Ida Martikainen

Ida on läsnäoleva ja lempeä, kehollista ilmaisua rakastava balettiohjaaja. Ida on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän Jyväskylän Tanssiopistossa vuosina 2004–2013 pääaineenaan klassinen baletti ja sivuaineinaan nykytanssi, jazztanssi sekä repertuaari. Hän on lisäksi ollut mukana lukuisissa tanssiteoksissa sekä tanssijana että koreografina.

Idalle tanssi merkitsee omaan kehoon sukeltamista ja sitä kautta jaettuun tilaan kiinnittymistä. Tanssitunnin tärkeimpänä elementtinä hän pitää huomiota samassa paikassa ja ajassa olemisesta: kehojen hetkittäistä synkronisaatiota ja tajua kehollisuuden yhteisestä kokemisesta. Opetuksensa myötä Ida haluaa saada tanssijat kokemaan kehonsa voimakkaiksi ja valoisiksi.

Lisätietoa kurssista: [email protected]