Afrobeatsin alkeisjatkokurssi (8 krt) torstaisin 26.10.–14.12.2023 klo 19:15–20:10, ohjaajana Minna Nerg

Minna Nergin Afrobeats-alkeisjatkokurssi syksyllä 2023

Kurssin tunnit pidetään torstaisin 26.10.–14.12.2023 klo 19:15–20:10.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Opettaja: Minna Nerg

Kurssimaksu sisältää 8 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin vain osittain tyky-edulla (mm. Smartum, Edenred, ePassi), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Huom! Flaman syksyn 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

97,00 

Kuvaus

AFROBEATS on yleisnimitys, ”kattokäsite” tämän päivän urbaaneille afrikkalaisille tansseille sekä musagenrelle, joka on vallannut maailman soittolistat. Afrobeats soi nykyisin myös Suomen klubeilla ja tältä kurssilta pääsetkin nappaamaan mukaasi tämän hetken katu-uskottavimmat moovsit! Tällä alkeisjatkokurssilla mennään afrikkalaiseen tyyliin hauskanpito edellä, mutta haasteilta ja hieltäkään ei taatusti vältytä.
 
Minna Nerg a.k.a. Dance Euphoria on laaja-alainen tanssija ja tanssinopettaja. Hänen päälajinsa ovat urbaanit afrikkalaiset tanssit ja nykytanssi, mutta hänellä on myös yksi jalka tukevasti karibialaisten tanssien maailmassa (salsa, reggaeton, dancehall). Minna laajentaa jatkuvasti osaamistaan ja poikkeaa ennakkoluulottomasti totutuilta poluilta silloin, kun siitä voi seurata tanssillisesti jotain uutta ja kiinnostavaa. Opettajana Minna pyrkii innostamaan ja kannustamaan ja katsoo että jokaisella on mahdollisuus ylittää tanssin kautta rajojaan sekä kyky oppia jotain aivan uutta. Tanssilajista riippumatta Minna tahtoo tanssia suurella sydämellä ja välittää tätä tanssin iloa oppilailleenkin.
Lisätietoa kurssista: [email protected]