Tule tanssimaan kanssamme etänä studiomme online-tunneille. Voit nauttia tanssista missä tahansa ja milloin tahansa. Laajasta online-tuntivalikoimastamme löydät muun muassa mukaansatempaavia ja helppoja Dance Fiesta – ja Latin Fiesta -tunteja, reggaetonia ja soolosalsaa yhdisteleviä salsatón-tunteja, muita erilaisia lattaritunteja, kuten soolobachataa ja parisalsan alkeita, sekä laajan kirjon monia muita tanssitunteja, esimerkiksi jazz- ja Lyrical Dance -tunteja, showtanssi- ja musikaalitanssituntejaafrobeats-tuntejadancehall- ja twerktuntejaaikuisbaletti- ja barre-tuntejakehonhuolto- ja pilatestunteja, tanssitekniikkatunteja sekä Show Burlesque -tunteja.

Online-tuntiemme kesto on 50 minuuttia, ja ostettuasi tunnin nettisivujemme kautta voit tanssia tunnin tahtiin seitsemän vuorokauden ajan niin monta kertaa kuin haluat. Nyt on oiva hetki saada esimakua kevään aikataulustamme löytyvistä tanssilajeista online-tuntiemme muodossa. 

Kaikki myynnissä olevat online-tuntimme löydät täältä. Kokeile esimerkiksi uusinta FasciaMethod-kehonhuoltotuntiamme, jonka ostolinkkiin pääset suoraan tästä!

Online-tuntimme ovat myös oiva lahjaidea, sillä lahjan saaja voi itse valita haluamansa tunnit. Voit hankkia tunteja lahjaksi verkkokauppamme kautta. Lahjakorttia ostaessasi kirjoita “Tilauksen kommentit” -kenttään lahjakortin saajan nimi. Lahjakortin saaja voi varata haluamansa tunnit laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lahjakortti on käytettävissä saajan nimeä vastaan.


Haluatko maksaa online-tunteja tyky-edulla?


Jos sinulla on käytössäsi jokin liikuntaetu-mobiiliapp (esim. Smartum Pay, Edenred, Eazybreak tai ePassi), voit maksaa tunteja myös sillä etänä. Etsi käyttökohdehausta Tanssistudio Flama ja syötä summa. Yhden tunnin hinta on 7 euroa, parisalsan ensiaskeleet -kurssin hinta on 14 euroa. Lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen [email protected] ja kerro, mille tunnille olisit tulossa. Vastaamme viestiisi, ja vastausviestissämme saat osallistumislinkin haluamallesi tunnille.

Haluatko käyttää sarjakorttiasi online-tuntiemme maksuun?


Jos haluat käyttää Flaman sarjakorttiasi online-tuntiemme maksuun, laita meille viestiä osoitteeseen [email protected] ja kerro, mille tunneille haluasit osallistua. Vastaamme viestiisi ja lähetämme linkit haluamillesi tunneille.

Osallistu tunneillemme omasta olohuoneestasi! Tanssitaan yhdessä etänä!

Lisätietoa: [email protected]