Latin Ladies Style

Haluatko kertoa tunnista muille?

Latin Ladies Style -tunti on täynnä lattarirytmejä. Kauden aikana syvennymme muun muassa salsan, bachatan, cha-cha:n, jiven sekä rumban askeliin, ja mukaan lisäämme showtanssin elementtejä. Vartalonkäyttöön ja tanssien liikekieleen pureudutaan lämmittelyssä ja erilaisissa harjoitteissa, kun taas lopputunnilla tehtävässä sarjassa antaudutaan rytmien vietäväksi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!