Lauantaina 3. lokakuuta Flamassa tanssitaan showtanssia ja lyrical dancea!

Aikataulu la 3.10.2020
11.30–12.45 Showtanssi, alkeet (75 min)
12.45–14.00 Showtanssi, keskitaso (75 min)
14.15–15.30 Lyrical Dance, avoin taso (75 min)

Opettaja: Vilma Kivekäs

Ilmoittaudu mukaan tunneille ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
Showtanssi, alkeet, 15 €
Showtanssi, keskitaso, 15 €
Lyrical Dance, 15 €

Mikäli haluat maksaa tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak) ilmoittaudu mukaan tunneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Showtanssi:
Vilman showtanssitunnit ovat vauhdikkaita, lennokkaita ja rytmikkäitä. Tunneilla opetellaan koreografiaa ja vauhdikkaita tanssiliikkeitä pohjalla olevaa tekniikkaa unohtamatta. Vilman showtanssitunneilla pääset myös hyppimään ja haastamaan itseäsi koordinaatiossa, liikelaajuudessa sekä nopeudessa. Tule rohkeasti mukaan tanssimaan!

Lyrical dance:
Vilman lyrical dance -tunneilla pääset fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien kanssa. Tunnilla saat päästää tunteet valloilleen tanssin avulla. Lyrical dance ottaa vaikutteita muun muassa nykytanssista, joten lattiakaan ei jää vieraaksi näillä tunneilla. Tule rohkeasti fiilistelemään kanssani!

OPETTAJA: VILMA KIVEKÄS
“Olen Vilma Kivekäs ja opiskelen tällä hetkellä neljättä vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi. Olen 26-vuotias ja asunut koko pienen ikäni Turussa, kunnes unelma tanssinopettajan urasta johdatti minut vuonna 2017 Ouluun.

Opintoni painottuvat showtanssiin, mutta olen innostunut ja kiinnostunut laajalti monista lajeista.

Tanssin opettaminen on intohimoni ja haluan jakaa tanssin riemua kaiken ikäisille. Opetuskokemusta minulla onkin jo vaihtelevasti 5- vuotiaista eläkeikäisiin saakka. Tanssinopettajana minua on kuvattu mukavaksi, ihanaksi ja taitavaksi. Palautteissa tanssijat ovat kertoneet, että kohtaan tanssiryhmäläiset omana itsenäni ja tunneillani on lämmin tunnelma. Lisäksi tanssijat kuvaavat, että opetuksestani huokuu armollisuus omaa tekemistä kohtaan, mutta osaan silti haastaa jokaista omalla tasollaan.

Tanssinopettajana haluankin luoda turvallisen ja kehittävän ilmapiirin. Haluan jakaa osaamistani ja intohimoani, oppia vuorovaikutteisesti tuntieni tanssijoilta sekä kollegoiltani jatkuvasti itseäni ja opettajuuttani kehittäen.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!