Luvassa on mitä mahtavin viikonloppu! Perjantai starttaa Friday Flamalla, lauantaina karibialaisbileet Elina Valtosen kanssa Afro-Caribbean Workshopissa ja sunnuntaina kuumaa salsaa ja rumbaa Matias Löyttyniemen ohjauksessa. Varmista paikkasi näille upeille viikonlopun workshopeille lähettämällä ilmoittautumisesi osoitteeseen [email protected]

Tässä hieman lisätietoa viikonlopun tarjonnasta:

Perjantai 13.10.

Historian ensimmäinen Friday Flama on vihdoin täällä! Perjantai 13. lokakuuta on onnenpäivämme, sillä tiedossa on huikeat tanssibileet Tanssistudio Flamassa!

Joka toinen perjantai-ilta klo 21-02 Tanssistudio Flamassa juhlitaan: DJ Papi tarjoilee kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit, ja alakerran tunnelmallisessa bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa!

Sisäänpääsy: 7 / 6 € (halvempi hinta voimassa olevaa Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä)

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

13. lokakuuta vietetään myös Roosa nauha -päivää! Lahjoitamme Roosa nauha -keräykselle 10 % Friday Flama -illan lipputuloista. Roosa nauha kerää rahaa rintasyöpätutkimuksen sekä syöpäpotilaiden tukemiseksi.

Kutsu kaverisikin mukaan Friday Flaman Facebook-tapahtuman kautta ja merkitse jo nyt kalenteriisi tulevat Friday Flamat:

27.10. / 10.11. / 24.11. / 8.12.

Lauantai 14.10.

Vierailevan tanssitaiteilija Elina Valtosen Afro-Caribbean Workshop Flamassa la 14.10. klo 12–15. Tarjolla kolme energistä tuntia tanssin riemua:

Klo 12–13: Caribbean Party
Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista mm. socan, dancehallin, salsan ja reggaetonin tahtiin. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin liikuttaa. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki!

Klo 13–14: Reggaeton
Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä, etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

Klo 14–15: Afro Caribbean Contemporary
Tunnilla yhdistetään länsimaista tanssitekniikkaa afrokaribialaisperinteeseen. Tämä tarkoittaa ekspressiivistä keskivartalon käyttöä yhdistettynä raajojen artikulointiin. Afrosta kumpuava runsas ja monipuolinen keskivartalon käyttö mahdollistaa tunteiden ja tarinoiden syvällisen välittämisen.

Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri maassa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa puolitoista vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla, ja monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina on omien sanojensa mukaan “intohimoinen jakamaan tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta”.

Ilmoittaudu tiivarille 12.10. mennessä osoitteeseen: [email protected]

Hinnat:
1 tunti: 15 €
2 tuntia: 25 €
3 tuntia: 35 €

HUOM! Jatko-osa tälle workshopille la 21.10. klo 12–15 samoilla teemoilla! Merkkaa jo kalenteriin!

Sunnuntai 15.10.

Viikonlopun toinen vieraileva tanssinopettaja, Matias Löyttyniemi, tutustuttaa meidät sunnuntaina 15.10. klo 12.45–16 rumbaan. Tarjolla upeaa lisämaustetta ennen kaikkea salsaa taitaville!

klo 12.45–14.15 kuubalaisen rumban alkeet 1,5 h
klo 14.30–16.00 salsa con rumba, keskitaso 1,5 h
Molemmat tunnit ovat soolotunteja.

Rumba on olennainen osa kuubalaista salsaa, niin tyylissä kuin fiiliksessäkin! Tällä workshopilla käydään aluksi kiinni rumban perusteisiin, ja toisella puoliskolla yhdistellään rumbaa salsaan, askelten ja tyylin tasolla. Soveltuu salsaa jo aiemmin tanssineille!

Ilmoittaudu 13.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Hinta: 15€/1,5 h tunti, eli 30 €/molemmat tunnit

Matias on pidetty opettaja, jonka opetuksessa korostuvat tanssin ilo ja musiikintulkinta. Opetuskokemusta hänellä on yli kymmenen vuoden ajalta lukuisista tanssikouluista ympäri Suomea. Opettajana hänelle on tärkeää, että ihmiset oppivat tanssin idean ja tekniikan, koska silloin päästään nauttimaan tanssimisesta täysin siemauksin!
Lisätietoa Matiaksesta: http://www.timbero.fi/.

Toinen Matiaksen tiiviskurssi tulossa su 29.10. klo 12.45–16, jolloin ohjelmassa soolosalsan ja parisalsan stylingia.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä!