23.–24. maaliskuuta 2019 Flamassa tanssitaan cross-body salsaa ja sensual bachataa upean Johanna Sallisen ja Omar Bakrin johdolla!

Tanssiviikonlopun aikataulu näyttää seuraavalta:

Lauantai 23. maaliskuuta
11:30–13:00 Cross Body Salsa, perusteet 1 (1,5 h)
13:15–15:15 Cross Body Salsa, perusteet 2 (2 h)
15:30–16:30 Salsa Ladies Style, avoin taso (1 h)

Sunnuntai 24. maaliskuuta
11:30–13:30 Sensual Bachata, keskitaso (2 h)

Cross-body salsa -tunnit on suunnattu erityisesti niille, joilla on aiempaa kokemusta kuubalaisesta salsasta ja jotka haluavat nyt laajentaa tanssiosaamistaan cross body salsaan. Cross-Body salsa perustuu ns. linjassa suoritettaviin pyörähdyksiin ja kuvioihin. Olisi siis hyvä, että salsan perusaskeleet ja rytmi olisi hallussa entuudestaan.

HINNAT

Soolotunti (60 min): 15€
Cross Body Salsa, perusteet 1 paritunti (1,5h): 25€
Cross Body Salsa, perusteet 2 paritunti (2h): 30€
Cross Body Salsa perusteet 1 & perusteet 2 paritunnit (3,5h): 50€
Sensual Bachata, keskitaso (2 h): 30€

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen lähettämällä viestiä osoitteeseen info@flama.fi. Tunneille voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa, huolehdimme paritasapainosta.

HUOM! Seuraajapaikat kaikille paritunneille ovat nyt täynnä yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta. Viejiä ja pareja mahtuu vielä mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova! Peruutus kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen. Sen jälkeen vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.

JOHANNA & OMAR

Johanna ja Omar ovat monipuolisia ja kokeneita tanssijoita ja tanssinopettajia. He opettavat yhdessä salsaa, kizombaa, bachataa ja cha chata. Omar & Johanna ovat I Dance Helsinki -organisaationsa kautta jo pitkään rakentaneet Helsingin afrolatin-skeneä opettamalla itse, tuomalla Suomeen ulkomaisia artisteja ja järjestämällä niin viikottaisia bileitä kuin festivaaleja.

Johanna on tanssinut useita tanssilajeja. Vankan taustansa vuoksi hänellä on tanssiteknistä taitoa ja kokemusta, jota hän soveltaa opettamiinsa tansseihin ja haluaa jakaa oppilailleen. Johannalla on tilillään myös salsan Euroopan mestaruus vuodelta 2010. Opettajana hänet tunnetaan vaativasta, mutta kannustavasta ja selkeästä opetustyylistään.

Omarin tanssiura on alkanut kilpatanssilla, mutta se vaihtui myöhemmin afrolatinalaisiin tansseihin. Omarin vahvuuksia ovat musikaalisuus sekä pehmeä ja selkeä vienti. Hän kannustaa ja antaa työkaluja jokaisen tanssijan yksilölliseen kehittymiseen.

Omarille ja Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. He painottavat perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä, unohtamatta musikaalisuutta. Tanssin pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja tuntua hyvältä.

Johanna Sallinen and Omar Bakr will come to Flama in March with their Cross Body Salsa and Sensual Bachata Workshops. These workshops take place both on Saturday, the 23th of March and on Sunday, the 24th of March, and the schedule looks like the following:

Saturday, March 23
11:30–13:00 Cross Body Salsa, foundations 1
13:15–15:15 Cross Body Salsa, foundations 2
15:30–16:30 Salsa Ladies Style, open level

Sunday, March 24
11:30–13:30 Sensual Bachata, intermediate

PRICES

Solo class (60 min): 15€
Cross Body Salsa, foundations 1 (1,5h): 25€
Cross Body Salsa, foundations 2 (2h): 30€
Cross Body Salsa, foundations 1 & foundations 2 (3,5h): 50€
Sensual Bachata, intermediate (2 h): 30€

The Cross Body Salsa classes are especially meant for those who have some previous experience in Cuban Salsa (Casino) and they want to expand their dance knowledge with a new style.

Sign up for the classes by email: info@flama.fi. Follower spots for all couple classes are full already, pairs and leaders welcome!

ATTENTION! The registration is binding! You can cancel your registration for free, if you do it at least 48 hours before the class will take place. After that the cancellation is only possible in case of illness by showing a medical certificate.

JOHANNA & OMAR

Johanna and Omar are versatile and experienced dancers and teachers and they teach i.a. bachata, cha cha, kizomba and salsa together. Through their I Dance Helsinki -organization, Omar and Johanna have long been building the Afro-Latin scene in Helsinki by teaching, bringing foreign artists to Finland and arranging festivals and parties in a weekly basis.

Johanna has danced several different dance styles. Johanna won Salsa European Championship in 2010, so she has a lot of knowledge about dance technique and that knowledge she wants to share with her students. As a teacher, she is known for her demanding but encouraging and clear teaching.

Omar’s dancing career has begun with ballroom dance, but it changed later to Afro-Latin dances. Omar’s strengths are musicality as well as his smooth and clear lead. He encourages and provides tools for each individual student’s progress and improvement.

For Omar and Johanna, it is important that everything learnt during the classes can be applied in a social dance setting. They emphasize the importance of leading and following as well as the learning of the basics, not forgetting musicality. Above all, dancing should be fun and feel good.