Tulevana viikonloppuna Tanssistudio Flama täyttyy viikkotunneilta tuttujen opettajien upeista tiiviskurssitunneista; lauantaina 10.2. Shaky Saturday:ssä tykitetään Merin twerkin ja Annan reggaetonin tahtiin, kun taas sunnuntaina 11.2. fiilistellään Maria Kinnusen Nykytanssi ja liikeimprovisaatio -tiiviskurssilla klo 12.30–15.45. Shaky Saturdayn ensimmäinen Bootylicious-tunti on jo varattu täyteen, mutta Merin twerkin koreotunnille, Annan reggaetontunnille sekä sunnuntain nykytanssin ja liikeimprovisaatioon mahtuu vielä mukaan. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tässä hieman lisätietoa sunnuntain tiiviskurssin tarjonnasta:

Sunnuntain tiiviskurssi rakentuu kahdesta erillisestä tanssitunnista: puolentoistatunnin nykytanssitunnista ja liikeimprovisaatiotunnista.

klo 12.30–14.00 Nykytanssi
Tiiviskurssin ensimmäisellä tunnilla tehdään erilaisia nykytanssitekniikan harjoituksia rennolla otteella, keskittyen muun muassa liikkeen virtaavuuden etsimiseen sekä painovoiman hyödyntämiseen liikkeessä. Tunnilla tutustutaan myös lattiatyöskentelyyn sekä tehdään tilassa liikkuvia liikesarjoja vaihtelevaan ja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunnin lopuksi opetellaan koreografiaa, jossa kootaan yhteen tunnilla opittuja asioita sekä keskitytään tanssin musikaalisuuteen ja ilmaisullisuuteen. Tunnille ovat tervetulleet kaikki vasta-alkajista kokeneempiinkin tanssijoihin.

klo 14.15–15.45 Liikeimprovisaatio
Tiiviskurssin toisella tunnilla tutkitaan liikkeen monia mahdollisuuksia ohjattujen improvisaatiotehtävien ja -harjoitusten avulla. Tunnin tarkoitus on rohkaista jokaista löytämään oma luovuutensa kannustavassa ja avoimessa ilmapiirissä. Liikkeelle lähdetään muun muassa tutkimalla erilaisia liikelaatuja sekä hyödyntämällä mielikuvaharjoituksia. Tunnilla liikutaan sekä yksin että parin kanssa tutustuen samalla kontakti-improvisaatioon helppojen harjoitteiden kautta. Tunti sopii kaikille liikkeestä kiinnostuneille, eikä aikaisempaa tanssikokemusta vaadita.

Hinnat:
1 workshop (1,5h): 15 €
2 workshopia (3h): 25 €

Flaman maanantain nykytanssin viikkotunneilta tuttu Maria aloitti tanssitaipaleensa 7-vuotiaana nykytanssin parissa, ja rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti vuonna 2016, jolloin hän valmistui tanssijaksi (BA Contemporary Dance) Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance -korkeakoulusta.

Erilaiset opettajat, tanssilajit ja -tekniikat ovat muovanneet Marian käsitystä tanssista vuosien varrella, ja Mariaa kiehtoo tanssissa erityisesti liikkeen loputtomat mahdollisuudet, hetkeen heittäytyminen ja vapaus. Tunneillaan Maria haluaa tarjota oppilailleen tilan liikkua, oppia ja oivaltaa yhdessä sekä mahdollisuuden nauttia tanssista kannustavassa ilmapiirissä. Jokainen on tervetullut tunneille omana itsenään!

Maria opettaa Flamassa nyky- ja jazztanssia aina maanantaisin klo 16.15–17.15. Sunnuntain tiiviskurssin jälkeen onkin mahdollista tulla kokeilemaan Marian viikkotuntia jo heti seuraavana päivänä. Ilmoittaudu Marian tiiviskurssitunneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kutsu ystäväsikin mukaan tiiviskurssin Facebook-tapahtuman kautta.