Haluaisitko aloittaa kesäaamut ihanan energisesti ulkotreenillä? Kaipaatko lisää hyvää oloa ja jaksamista arkeesi?

Movement & Mobility -kurssi Turun Linnanpuistossa neljänä torstai-aamuna 18.7., 25.7, 1.8. ja 8.8. klo 10.00–11.00.

Kurssin tavoitteena on lisätä kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, liikkuvuutta, ketteryyttä, tasapainoa ja voimaa erilaisien dynaamisien ja leikkimielisten harjoitteiden kautta. Jotkin harjoitteet nostattavat sykettä ja ovat hetkittäin myös raskaita. Liikkeinä toimii erilaiset eläinliikkeet sekä oman kehon painolla tehtävät harjoitteet. Kurssi lähtee alkeista ja haastavimmat liikkeet ovat porrastettavissa omaan tasoon sopivaksi. Kurssin tavoitteina on myös liikunnan riemun löytäminen ja heittäytyminen!

Kurssi toteutetaan ulkona Turun Linnanpuistossa ja sateen sattuessa sisätiloissa Tanssistudio Flamassa, joka sijaitsee Turun linnan vieressä osoitteessa Linnankatu 84. Kurssin ohjaa Hanna Heinonen.

Neljän kerran (4 x 60 min) kurssin hinta on 37 €.
Kurssimaksun voi hoitaa ekana kurssipäivänä paikan päällä kortilla, käteisellä tai esim. Smartumeilla.

ILMOITTAUDU mukaan kurssille etukäteen lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi!
Huom! Kurssi toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 7 osallistujaa.

Kurssin ohjaaja Hanna Heinonen on personal trainer, koulutettu hieroja, toimintaterapeutti, ryhmäliikunta- sekä FAF:in Fascial -ohjaaja. Hanna löysi tanssin ilon 14-vuotiaana aloitettuaan itämaisen tanssin harrastuksen ja on sen jälkeen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Hannan tunneilla tärkeää on liikkumisen ilo sekä itsetunnon parantaminen ja omasta kehosta nauttiminen.