Merin sairastumisen vuoksi tänään torstaina 11.10. tuntimuutoksia

Merin sairastumisen vuoksi tänään torstaina 11.10. tuntimuutoksia

Merille on valitettavasti iskenyt flunssa, joten hän ei valitettavasti pääse tänään torstaina pitämään tuntejaan. Twerk-tekniikka tunnin ohjaa siis Bouncy Crewn Emilia Söderholm klo 19.15–20.15, ja Flawless Diva -tunnin klo 20.15–21.15 tilalla pidetään tänään Hanna Heinosen ConfiDance-tunti. Pahoittelemme muutoksia, onneksi tavataan tänä iltana joka tapauksessa mahtavan tanssin merkeissä. Tällaista siis luvassa:
CONFIDANCE
ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa on vaikutteita eri tanssityyleistä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunti korostaa erityisesti mimmipoweria ja kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on.
HANNA HEINONEN
Hanna Heinonen on personal trainer, koulutettu hieroja, toimintaterapeutti, ryhmäliikunta- sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Hanna löysi tanssin ilon 14-vuotiaana aloitettuaan itämaisen tanssin harrastuksen ja on sen jälkeen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Hannan tunneilla tärkeää on liikkumisen ilo sekä itsetunnon parantaminen ja omasta kehostaan nauttiminen.
Hanna tulee pitämään Flamaan tiiviskurssia tasan kuukauden päästä, 11. marraskuuta, ja tuolle tiiviskurssille on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi. Vinkkaa tiiviskurssista myös kavereillesi tapahtumamme kautta: https://www.facebook.com/events/343586689717716/.