Twerk

Twerk

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk on mukaansatempaavaa sekä hauskaa, ja tunnilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla. Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä muutamia lattiatekniikoita. Tunnin alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä, ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää koko fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Twerk-tunnit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Twerk alkeet

Tutustutaan twerkin tekniikoihin perusteista lähtien. Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden sekä koreografian harjoittelua. Koreografia painottuu tekniikkaharjoitteluun, eteneminen tapahtuu ryhmän tason mukaan eikä koreografia sisällä vaativia tanssillisia kuvioita. Tunnilla tarvitaan polvisuojat!

Twerk jatko

Jatkotason tunti sinulle, jolla twerkin perusteet ovat jo hallussa ja kaipaat enemmän haastetta. Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden sekä koreografian harjoittelua. Koreografia on suuremmassa osassa kuin alkeisryhmässä ja sisältää haastavampia kuvioita. Tunnilla tarvitaan polvisuojat!