Flaman kesäkuun aikataulu (voimassa 1.6.–30.6.2020) on jo julkaistu ja löytyy sivuiltamme (skrollaa tunnit-sivua alas, kesäkuun aikataulu löytyy online-tuntien alta). Loppukesän (heinä-elokuu) aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Varaa paikkasi kesäkuun tunneille ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Paritunnit eivät ala vielä kesäkuun alussa, eli parisalsa- ja paribachatakursseja jatketaan vasta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Matiaksen ja Pinjan parisalsa- ja paribachatakurssit jatkuvat siitä, mihin kevään kursseilla on jääty, heti kun tilanne sen turvallisesti sallii, mutta kurssien jatkamisajankohta selviää vasta myöhemmin. Parisalsa- ja bachatakurssien osallistujille laitetaan lähipäivinä sähköpostitse lisätietoa kurssien korvaamisesta/jatkosta. Pinja ja Matias palaavat siis myöhemmin kesällä tai viimeistään syksyllä takaisin Flamaan.

Olemme pienentäneet tuntien maksimiosallistujamäärää ja lisänneet alakertaan pukuhuonetiloja, jotta studiolla on väljempää osallistua tunneille. Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen desinfiointiin ja hygieniaan. Studiolle ei saa tulla, jos on mitään flunssaoireita ja kädet tulee pestä saapuessa studiolle.

Kaikkien sarjakorttiemme ja kevään anytimekorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti studion kiinniolojakson (13.3.-31.5.2020) pituiselta ajanjaksolta, eli 2,5 kk.

Eve JaMami tulee kesäkuussa opettamaan tiistaisin dancehall-tunteja. Lotta aloittaa uutuutena flow yoga -tunnin. Anna palaa myös opettamaan salsaa, bachataa ja reggaetonia.

Kesällä tanssitaan myös ulkona Linnanpuistossa sunnuntai-iltaisin Dance at the Castle -illoissa, joista on tulossa lisätietoa myöhemmin. Kesän anytime- ja sarjakortit käyvät maksuvälineenä myös puistotunneilla.

Emme malta odottaa, että pääsemme taas tanssimaan kanssanne!