Julia Silverio tulee pitämään afrokuubalaisesta traditiosta ja orishoista inspiroituneita työpajoja Flamaan! Tunneilla harjoitetaan oman upean ja elinvoimaisen tanssijan ilmaisua. Metodeina käytetään läsnäolo-, tanssi- ja ilmaisuharjoituksia sekä pareittain että ryhmässä.

Kenelle?
Työpajat sopivat kaikille, jotka haluavat harjoitella autenttisuutta, rohkeutta tulla nähdyksi ja ilmaista itseään laajemmin ja syvemmin.

Aika:
Seuraavina sunnuntaina klo 11:00–13:00:
su 12.09. Ochun (ilo, nautinto, elämän juhlinta)
su 3.10. Yemaya (lempeys, virtaus, suru)
su 31.10. Changó (tuli, seksuaalienergia, rohkeus)
su 21.11. Obatala (rauha, pyhyys, yhteys)

Paikka: Linnankatu 84, 20100 Turku

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop-sarja verkkokaupastamme.

Kurssin hinta: 90 € (sis. 4 x 120 min)

Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille, voit myös ilmoittautua yksittäisille kerroille erikseen. Yhden kurssikerran hinta on tuolloin 26 €. Ilmoittaudu yksittäisille tunneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Julia Silverio

Julia on suomalais-kuubalainen tanssin rakastaja. Hän on tanssinut ja opiskellut kuubalaisia tanssilajeja yli 15 vuotta. Julia on nyt erityisen innostunut pitämään tilaa, jossa kaikki jo opittu ja olemassa oleva liike pääsee vapaasti esiin, näkyväksi itselle ja toisille. Siihen, mikä on tärkeää tässä ja nyt.

Kysymykset ja lisätiedot: [email protected]