Oletko aina halunnut kokeilla joogaa, mutta et ole vielä päässyt matolle? Tai ehkäpä olet joogannut jo vuosia, mutta haluaisit syventää harjoitustasi? Joogasta inspiraatiota arkeen -workshop esittelee sinulle uuden puolen joogasta, jota on helppo harjoittaa niin matolla kuin sen ulkopuolellakin!

Jooga-workshop Flamassa
Aika: sunnuntai 4.10.2020 klo 11–13 (2 h)
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku
Ohjaaja: YOGANNI eli Anni Leskinen
Hinta: 20 €

Ilmoittaudu mukaan workshopille ostamalla se nettikaupastamme. Jos haluat maksaa workshopin jollain tyky-edulla, esimerkiksi Smartumilla, Virikkeellä tai ePassilla, ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Ota oma joogamatto mukaan hygieniasyistä. Meiltä voi myös tarvittaessa vuokrata workshopin ajaksi desinfioidun maton 5 € hintaan.

Usein nykyajan joogatunneilla pääpaino on fyysisillä liikkeillä, mutta se on todellisuudessa vain yksi osa suurempaa kokonaisuutta. Joogaa voi elää ja hengittää niin matolla kuin sen ulkopuolellakin.

Joogasta inspiraatiota arkeen -workshopilla käydään läpi joogan taustalla olevaa filosofiaa, joka on myös helppo yhdistää meidän jokaisen omiin kokemuksiin ja käytännönesimerkkeihin. Workshop sopii kaikille joogasta kiinnostuneille eikä sinulla tarvitse olla aiempaa joogataustaa. Täten se sopiikin erinomaisesti myös ensiaskeleita joogan pariin ottaville. Samaan aikaan se tarjoaa mahdollisuuden jo joogaan tutustuneille syventää harjoitusta ja saada fyysiseen harjoitteluun uutta näkökulmaa.

Workshop koostuu kahdesta osasta, ensin tutustutaan käytännönläheisesti joogan kahdeksaan päähaaraan, jonka jälkeen siirrytään näiden pohjalta koottuun fyysiseen harjoitukseen. Workshopin tavoitteena on nähdä jooga suurempana kokonaisuutena ja saada siitä myös inspiraatiota omaan arkeen. Lähde rohkeasti mukaan, olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

YOGANNI
Workshopin opettajana toimii hiljattain Turkuun palannut Anni Leskinen. Jooga toi Annille alunperin hyvää tasapainoa työelämään, mutta hiljalleen siitä syntyi myös elämäntapa. Anni on käynyt Vinyasa Flow (RYT200) joogaopettajakoulutuksen Indonesian auringon alla lokakuussa 2019. Luonto on tärkeä osa Annin arkea, ja joogamatto rullaantuukin usein auki auringon ja meren läheisyyteen. Anni on helposti lähestyttävä, energinen ja lämminhenkinen ohjaaja, jonka tunneilla kaikki otetaan huomioon.

Lue lisää Annista: https://www.yoganni.fi/

Lisätiedot workshopista: [email protected]