7. syyskuuta Flamassa tanssitaan sensual bachataa upean Johanna Sallisen ja Omar Bakrin johdolla!

La 7.9.2019
klo 11.30–13.30 Sensual bachata 1, alkeet, paritunti
klo 13.45–15.45 Sensual bachata 2, keskitaso/edistyneet, paritunti
klo 16.00–17.00 Bachata Ladies Style, soolotunti, avoin taso

HINNAT:
Soolotunti (60 min): 15 e
Paritunti (2h): 30 e
Sensual bachata 1 ja 2 yhteishintaan: 55 e

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen: [email protected] Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa, huolehdimme paritasapainosta.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Peruutus kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen. Sen jälkeen vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.

Samana iltana workshoppien jälkeen opittuja muuveja voi tulla testaamaan tanssilattialle @ Flaman 2-vuotisbileet | Flama’s 2nd Year Anniversary Party!

JOHANNA & OMAR

Johanna ja Omar ovat monipuolisia ja kokeneita tanssijoita ja tanssinopettajia. He opettavat yhdessä salsaa, kizombaa, bachataa ja cha chata. Omar & Johanna ovat I Dance Helsinki -organisaationsa kautta jo pitkään rakentaneet Helsingin afrolatin-skeneä opettamalla itse, tuomalla Suomeen ulkomaisia artisteja ja järjestämällä niin viikottaisia bileitä kuin festivaaleja.

Johanna on tanssinut useita tanssilajeja. Vankan taustansa vuoksi hänellä on tanssiteknistä taitoa ja kokemusta, jota hän soveltaa opettamiinsa tansseihin ja haluaa jakaa oppilailleen. Johannalla on tilillään myös salsan Euroopan mestaruus vuodelta 2010. Opettajan hänet tunnetaan vaativasta, mutta kannustavasta ja selkeästä opetuksesta.

Omarin tanssiura on alkanut kilpatanssilla, mutta vaihtui myöhemmin afrolatinalaisiin tansseihin. Omarin vahvuuksia ovat musikaalisuus sekä pehmeä ja selkeä vienti. Hän kannustaa ja antaa välineitä jokaisen tanssijan yksilölliseen kehittymiseen.

Omarille ja Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. He painottavat perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä, unohtamatta musikaalisuutta. Tanssin pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja tuntua hyvältä.