Liisa Laihian workshopit Flamassa lauantaina 12. lokakuuta!

Aikataulu la 12.10.2019
klo 11.00–12.15 Jazztanssi, tekniikka, 75 min, avoin taso
klo 12.30–13.45 Lyrical Jazz, koreografia, 75 min, avoin taso
klo 14.00–15.30 Tanssiakrobatia, 90 min, avoin taso

Hinnat ja ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
– Jazztanssi, tekniikka, 13 €: https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/tuote/jazztekniikka/
– Lyrical Jazz, 13 €: https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/tuote/lyrical-jazz-workshop/
– Tanssiakrobatia, 16 €: https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/tuote/tanssiakrobatia-workshop/

Huom! Emme palauta rahoja, jos joudut peruuttamaan tulosi esim. sairastapauksessa. Tällöin voit kuitenkin saada hyvityksenä samanarvoisen lahjakortin Tanssistudio Flamaan.

TUNTIKUVAUKSET

Jazz, tekniikkatunti:
Treenataan jazztanssin perustekniikkaa ja liikkeitä ja tyyliä. Tutustutaan muun muassa Matt Mattox -tekniikkaan eli tehdään lyhyitä isolaatio-, rytmi- ja koordinaatioharjoituksia. Tunnilla vahvistetaan ponnistusvoimaa ja tasapainoa yksinkertaisilla hyppy- ja piruettiharjoituksilla. Lopputunnista irrotellaan lyhyellä tanssisarjalla ja nautitaan mukaansatempaavasta musasta.
Ei vaadi aiempaa jazztanssitaustaa, mutta hyvä olisi olla kokemusta jostain tanssilajista.

Jazztanssi on kehittynyt alunperin afrikkalaisten keskuudessa. Lajille tyypillistä on rytmin käyttö, aksentoiva liikelaatu, kehonosien erittelyt sekä piruetti- ja hyppytekniikka. Jazztanssi on perinteinen
musikaaleissa käytetty tanssilaji.

Lyrical Jazz
Lyrical jazzissa yhdistyy jazz- ja balettitekniikka sekä nykytanssin elementit. Teemme tunnilla rauhallisen alkulämmittelyn ja työstämme suurimman osan tunnista koreografiaa, jonka teemme hyödyntäen musiikin tarinaa liikkeissä, dynamiikassa ja ilmaisussa.

Tanssiakrobatia
Tunti koostuu tehokkaasta lämmittelystä, tanssin perustekniikkaharjoituksista ja lihaskunto-osiosta, jonka jälkeen lähdetään harjoittelemaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä ja temppuja. Lopputunnista opetellaan vauhdikasta tanssikoreografiaa, jossa yhdistellään akrobatiaelementtejä tanssilliseksi kokonaisuudeksi.

Tunnilla työskennellään melko paljon käsien päällä ja lattiatasossa. Ei vaadi aiempaa kokemusta akrobatiasta, jonkinlainen tanssitausta olisi hyvä kuitenkin olla. Kannattaa ottaa pitkät housut ja pitkähihainen treenipaita mukaan, niin lattialla liikkuminen on mukavampaa. Jos sinulla on polvisuojat, niin niidenkin mukaan ottaminen on suositeltavaa.

LIISA LAIHIA
Liisa Laihia on neljännen vuoden tanssinopettajaopiskelija Savonia ammattikorkeakoulussa, syventävänä aineenaan jazztanssi. Nykytanssijaksi hän on valmistunut Pohjois-Karjalan
ammattiopistosta 2016. Liisa on opettanut eri tanssilajeja useissa eri paikoissa ja erilaisille ryhmille sekä toiminut tanssijana mm. Tanssiteatteri MD:n teoksissa Tampereella ja Kuopion kaupungin
teatterin musikaalissa. Nykytanssi, jazztanssi ja akrobaattisten elementtien yhdistäminen tanssiin sekä musiikin ja liikkeen vuorovaikutus ovat Liisan kiinnostuksen kohteita. Ohjaajana Liisa on
innostava ja kannustava. Hän luo iloisen ilmapiirin omalla energisyydellään. Tanssi on Liisalle paitsi ammatti myös iloa tuottava asia elämässä ja tätä tanssiniloa hän haluaa jakaa jokaiselle.