Haluaisitko tanssia ihaniin ja iloisiin lattarirytmeihin? Järjestämme viiden kerran soololattaritanssikurssin yli 60-vuotiaille! Tunnit pidetään tiistaisin 11.10.–8.11. Rauhankadun studiollamme (Rauhankatu 15) klo 11:00–12:00. Ryhmä kokoontuu siis 11.10., 18.10., 25.10., 1.11. ja 8.11.2022.

Kurssin ohjaa Mirka Saali.

Kurssin hinta on 60 euroa, ja se kattaa 5 x 60 min tanssitunteja. Et tarvitse mitään aiempaa tanssikokemusta, eli tunnit sopivat kaikille ja ovat alkeistasoisia.

Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme tai ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 044 2407272. Tunteja voi varata myös ajanvarausjärjestelmämme kautta ja maksaa erikseen kertamaksulla. Alle 60-vuotiaat tanssijat ovat myös tervetulleita mukaan kurssillemme.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Huom! Flaman syksyn 2022 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä. Mirka luotsaa tällä hetkellä kahta esiintyvää tanssiryhmää: show burlesque -ryhmä Flaming Firecrackersia ja Latin Show -ryhmä Flama Crew´ta.

Lisätietoa kurssista: [email protected]