Flamassa on useampi esiintyvä tanssiryhmä, ja niistä kahteen on haku auki kevätkaudelle.

Twerk-tanssiryhmä Bouncy Crew´hun haetaan uusia tanssijoita kevätkaudelle 2022!

Ryhmää vetää Meri Niemi. Ryhmä treenaa keväällä 2022 Pikku-Flamassa (Eerikinkatu 38) maanantaisin 17.1.-30.5.2022 klo 19:00–21:00. Treenejä ei pidetä ma 21.2. (hiihtoloma) eikä pääsiäismaanantaina eli 18.4.2022. Kausimaksu keväälle 2022 on 260 €.
KUKA RYHMÄÄN VOI HAKEA?
Voit hakea ryhmään, mikäli sinulla on twerk-kokemusta ja myös muuta tanssiharrastustaustaa olisi hyvä olla. Twerkin perustekniikoiden tulisi olla hallussa, mutta innostus ja aito motivaatio oppimiseen on tärkeintä. Koulutusryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja edellyttää täysipainoista sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. Ikäraja ryhmään on K-18.MITEN HAEN RYHMÄÄN?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haluat hakea ryhmään. Kerro myös tanssiharrastustaustasi. Lähetä motivaatiokirje 15.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videon lähettäminen on täysin vapaaehtoista. Motivaatiokirjeen perusteella osa hakijoista kutsutaan koetanssitilaisuuteen.

Lisätiedot ja kysymykset: [email protected].

Flaman dancehall queenstyle -tanssiryhmään Flameen haetaan uusia tanssijoita kevätkaudelle 2022!

Ryhmää luotsaa Evaleena Vuorenmaa @eve_jamami . Ryhmä tanssii dancehall queenstylea ja syventää tuntemustaan dancehall-kulttuurista.

Ryhmä treenaa keväällä 2022 Linnankadun studiollamme keskiviikkoisin 26.1.–18.5.2022 klo 20.15–21.15. Kausimaksu keväälle 2022 on 190 € ja se sisältää 17 harjoitustuntia.

KUKA RYHMÄÄN VOI HAKEA?
Voit hakea ryhmään, mikäli sinulla on tanssitaustaa dancehallista, reggaetonista, twerkistä tai esim. hip hopista. Innostus ja aito motivaatio oppimiseen ja dancehall-kulttuuriin on kaikkein tärkeintä. Koulutusryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja edellyttää täysipainoista sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. Ikäraja ryhmään on K-18.

MITEN HAEN RYHMÄÄN?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haluat hakea ryhmään. Kerro myös tanssiharrastustaustasi. Lähetä motivaatiokirje 19.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi, sen ei tarvitse siis olla juuri dancehall queenstylea. Videon lähettäminen on täysin vapaaehtoista.

Flamassa kevätkaudella aloittava tanssiryhmä The Honeys etsii tanssijoita!

HUOM! Tämä haku on jo päättynyt ja tanssijat on valittu.

The Honeys on uusi Salla Sinirannan luotsaama esiintyvä tanssiryhmä, jonka tanssityyleinä tullaan näkemään muun muassa twerkiä ja commercial dancea, joita Salla @salleropallero myös opettaa Flamassa.

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Ryhmä treenaa kevätkaudella 2022 (16.1.–29.5.2022) sunnuntaisin klo 19.15–20.45 Flamassa (Linnankatu 84). Kevään treenimaksu on 190 € ja se sisältää 17 treenituntia. Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly Flaman syksyn anytimeen. The Honeys treenaa siis tavoitteellisesti kerran viikossa sunnuntaisin ja tarvittaessa sovitaan ylimääräisiä treenejä esiintymisiä varten.

Ryhmän tavoitteena on harjoitella yhdessä monipuolisia show-kokonaisuuksia, joita on tarkoitus päästä esittämään mahdollisimman paljon erilaisissa tilaisuuksissa. Mikäli sinulla on intohimo esiintymiseen, omaat jo vahvan tanssitaustan ja haluat treenata tavoitteellisesti ryhmässä, The Honeys voisi olla sun juttu! Twerk-tekniikoiden täydellinen osaaminen ei ole ryhmään pääsykriteerinä! Harjoittelemme niitä yhdessä.

#cutehotbadasshoney ❤️ is it you?

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot:
– tanssi- ja esiintymistaustastasi
– mikä motivoi sinua hakemaan tähän ryhmään?
– miten toimit tiimissä?

Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 8.12.2021 mennessä osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen max. 1 min pitkän tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista.

Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään koetanssitilaisuus lauantaina 11.12.2021 klo 15:45–17:15 Tanssistudio Flamassa (Linnankatu 84). HUOM! Mikäli et pääse koetanssiin, ilmoita siitä ajoissa etukäteen ja lähetä motivaatiokirjeen mukana itsestäsi tanssivideo.

Lisätietoa ryhmästä: [email protected].

Kysymykset/lisätiedot: [email protected].