Kaipaatko jo tanssimista? Niin mekin! 😍Testaamme tänään torstaina 19.3. ensimmäisiä Flaman online-tunteja Facebook Live -lähetyksessä Flaman Facebook-sivulla.

Klo 17.00 on luvassa Commercial Dance -tunti ihanan opettajamme Pauliina Latvan johdolla ja klo 18.00 alkaen tanssitaan reggaetonia energisen Meri Niemen kanssa. Tuntien kesto on 45 min.

Tunnit ovat käytännössä veloituksettomia, mutta jos haluat tukea toimintaamme tässä haastavassa tilanteessa, voit käydä maksamassa tunnin, jolle osallistut verkkokaupassamme (hinta 5 €). Olemme todella kiitollisia tuestanne! <3

Jos sinulla on käytössäsi jokin liikuntaetu-mobiiliapp (esim. Smartum Pay, Edenred tai E-passi) voit maksaa tunnin myös sillä etänä. Etsi käyttökohdehausta Tanssistudio Flama ja syötä summa.

Olemme kehittämässä online-tunteja ja -kursseja, ja kuulemme mielellämme palautetta näistä tunneista, ja jos teillä on ideoita tai kehitysehdotuksia online-palveluihin liittyen, palautetta voit laittaa: [email protected] tai Flaman FB:n tai IG:n kautta.

Nyt voit siis osallistua tunneillemme omasta olohuoneestasi! Tanssitaan yhdessä etänä!