Flaman kevätkauden päätös Friday Flamassa tänä perjantaina 25.5.

Flaman kevätkauden päätös Friday Flamassa tänä perjantaina 25.5.

Perjantaina 25. toukokuuta klo 21–02 juhlitaan Tanssistudio Flaman historian ensimmäisen kevätkauden päätöstä huikeissa tanssibileissä! DJ Papi tarjoilee kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit, ja alakerran tunnelmallisessa bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa!

Näissä bileissä luvassa on myös tanssiesityksiä; muun muassa Flaman show-ryhmä Flama Crew sekä twerk-ryhmä Bouncy Crew esiintyvät bileissä! Showtime on klo 22.30, joten tule ajoissa paikalle! Lisäksi luvassa on animationeita eli lyhyitä tanssinopetuksia sekä runsaasti vapaata tanssia!

Sisäänpääsy: 7 / 6 € (halvempi hinta Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä)

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Flama sijaitsee aivan Turun linnan lähellä osoitteessa Linnankatu 84. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta:http://www.foli.fi/. Flaman takana olevalla parkkipaikalla on tanssistudion osoitteella merkittyjä ilmaisia parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.

Tapahtuma on osa Jokisataman avajaiset 2018 -tapahtumaviikonlopun ohjelmaa.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä!