Flaman kevätkauden avajaiset lauantaina 13.1., Pauliina Latvan tiiviskurssi siirtyy

Flaman kevätkauden avajaiset lauantaina 13.1., Pauliina Latvan tiiviskurssi siirtyy

Vuosi 2018 ja Flaman kevätkausi on startattu käyntiin tanssistudiomme kokeiluviikkojen merkeissä, ja huomenna lauantaina 13.1. kauden aloitusta juhlistetaan vuoden ensimmäisissä tanssibileissä, Flaman kevätkauden avajaisissa. DJ Papi tarjoilee ihanat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit, ja alakerran bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa klo 21–02!

Sisäänpääsymaksu on normaalisti 7 euroa, mutta 6 euron hinnan saa Flaman voimassa olevaa sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä. Paikan päälle pääsee kätevästi bussilla numero 1 (Kauppatori–Turun satama), joka pysähtyy aivan Flaman edessä. Bussimatka Kauppatorilta studiollemme kestää vain 10 minuuttia. Flaman lähistöllä on toki myös kadunvarsipaikkoja, joten omalla autollakin pääsee perille. Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, ja kutsu ystäväsikin mukaan nauttimaan tanssista, mukaansatempaavasta musiikista ja loistavasta seurasta.

Aiemmin ilmoitetusta poiketen huomenna lauantaina ei päivällä ole tiiviskurssia Pauliina Latvan sairastumisen vuoksi, joten hänen workshoppinsa siirtyvät helmikuulle. Uusi ajankohta on lauantaina 3.2. klo 11.30–16.15, jolloin luvassa kolme upeaa tanssituntia: Contemporary Dance, Show Jazz sekä Heels. Lisätietoa tiiviskurssista löydät nettisivultamme, ja ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Tutustumisviikkomme jatkuvat tämän viikon lisäksi vielä ensi viikolla; jokaisen tunnin kertamaksuhinta on siis vain 5 euroa! Sunnuntaina pidetään muun muassa kevään ensimmäinen parisalsan alkeistunti, ja maanantaina pääsee kokeilemaan twerkkausta. Paikat haluamillesi tunneille kannattaa varata etukäteen varausjärjestelmämme kautta osoitteessa https://flama.fi/ajanvarauskalenteri/. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja löydä uusi tanssiharrastus tälle keväälle.