Petronella (Nella) on pitkän linjan street-tanssija. Streetin harrastaminen alkoi13-vuotiaana Porissa. Tanssittuaan usean vuoden sekä katutansseja että nykytanssia Nella lähti opiskelemaan tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpuun. Nella valmistui tanssijaksi keväällä 2017 ja on opettanut tanssia täysipäiväisesti siitä saakka. Kuopiossa Nella oli mukana katutanssiyhdistys UrbanMovesissa muutaman vuoden ja toimi samalla yhdistyksen puheenjohtajana. Nella ehti edistää Kuopion tanssinkenttää kolmen vuoden ajan. Viimeisenä työnään Kuopiossa Nella järjesti kolmepäiväiset katutanssifestivaalit kesällä 2018. Muutto tuon kesän lopulla takaisin Länsi-Suomeen, tällä kerralla Turkuun ajoi 24- vuotiaan tanssintekijän uusien haasteiden pariin.

Opettajana Nella on energinen ja kannustava. Erilaiset tanssityylit kiehtovat Nellaa ja hän on muodostanut oman tapansa liikkua monen eri tyylilajin summana. Nykytanssi ja street ovat kulkeneet mukana opetustyylissä pitkään ja hän yhdistelee näiden kahden suunnan liikekieltä
omassa tanssissaan. Tanssi on Nellalle jakamista ja itsensä ylittämistä. ”Energiaa, jota on vaikea kuvailla. Elämäntapa ja rakas asia.”
Nellaa tanssissa kiehtoo yhteisöllisyys, uniikit liikelaadut ja ihmiset, jotka tanssivat sydämensä pohjasta. Nellan mielestä tanssi kuuluu kaikille.

Nellaan voi tutustua lisää www.petronellalehtiniemi.com