Falla Flame

Kerro palvelustamme muille

Falla Flame on Flaman esiintyvä dancehall queenstyle -tanssiryhmä. Dancehall queenstyle on jamaikalainen katutanssityyli, josta ei asennetta puutu! Falla Flame esiintyy esimerkiksi tapahtumissa, juhlissa, opiskelijabileissä sekä musavideoissa. Ryhmää luotsaa Evaleena “Eve” Vuorenmaa.

Falla Flamen akrobaattiset sekä itsevarmuutta ja voimaa uhkuvat esitykset eivät jätä ketään kylmäksi, sillä nämä räiskyvät tanssijat ottavat lavan kuin lavan haltuunsa!

Esityksen pituus sekä tanssijoiden määrä mukautetaan aina tapahtumaan sopivaksi. Jos sinulla on toiveita esityksen suhteen, ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Pyydä tarjous ja tilaa Flame esiintymään tapahtumaasi!

[email protected]
+358 44 240 7272

Seuraa Falla Flamea Instagramissa.

Varaa tanssiesitys nyt!

Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon!

Tutustu myös näihin esiintyjiimme

Flama Crew

Flama Crew tarjoaa latin show -esityksillään tapahtumaasi tuulahduksen Karibianmeren huumaavaa iloa ja energiaa! Säkenöivän ryhmän repertuaariin kuuluvat karibialaiset sekä latinalaiset tanssit, kuten vauhdikkaat samba, cha-cha-cha,

Bouncy Crew

#TWERKISTYTTÄVÄ Flaman esiintyvä twerk-ryhmä Bouncy Crew tuo sähäkällä tyylillään mimmienergiaa tapahtumaasi tai bileisiisi! Bouncy Crew:ta luotsaa Flaman twerkmama Meri Niemi. Mukaansatempaavat musiikit ja taitavat twerkkaajat