Burnin’ Bellas

Kerro palvelustamme muille

Burnin’ Bellas on commercial dance -tanssiryhmä, jonka näyttävät showkokonaisuudet tuovat räiskyvää energiaa tapahtumaasi, juhlaasi tai vaikkapa bändisi musiikkivideolle. Ryhmän koreografina toimii Effiina Jalonen.

Ryhmän monipuoliset koreografiat yhdistelevät eri tanssityylejä näyttävästi ja taidokkaasti. Mukaansatempaavat musiikit on aina valittu menevimmästä päästä, joten jos haluat saada tapahtumaasi energisen ja vauhdikkaan esityksen, on Bellat silloin oikea valinta!

Esityksen pituus sekä tanssijoiden määrä mukautetaan aina tapahtumaan sopivaksi. Jos sinulla on toiveita esityksen suhteen, ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Pyydä tarjous ja tilaa Burnin’ Bellas esiintymään tapahtumaasi!

[email protected]
+358 44 240 7272

Seuraa Belloja Instagramissa.

Varaa tanssiesitys nyt!

Kokeneet ja valovoimaiset tanssijamme tuovat iloa ja nostattavat varmasti tapahtumassasi tunnelman kattoon!

Tutustu myös näihin esiintyjiimme

Flama Crew

Flama Crew tarjoaa latin show -esityksillään tapahtumaasi tuulahduksen Karibianmeren huumaavaa iloa ja energiaa! Säkenöivän ryhmän repertuaariin kuuluvat karibialaiset sekä latinalaiset tanssit, kuten vauhdikkaat samba, cha-cha-cha,

Bouncy Crew

#TWERKISTYTTÄVÄ Flaman esiintyvä twerk-ryhmä Bouncy Crew tuo sähäkällä tyylillään mimmienergiaa tapahtumaasi tai bileisiisi! Bouncy Crew:ta luotsaa Flaman twerkmama Meri Niemi. Mukaansatempaavat musiikit ja taitavat twerkkaajat