Ensi viikon viikonloppuna Flamassa on tarjolla kaksi mahtavaa tiiviskurssia – lauantaina näyttävää voguingia ja sunnuntaina housea! Molempien tiiviskurssien opettajana toimii Flamassakin street -tunteja ohjaava Mira Taussi.

Kumpikaan kursseista ei edellytä aiempaa tanssitaustaa, joten tule rohkeasti mukaan. Ilmoittaudu nyt mukaan tiiviskursseille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Alla vielä lisätietoja tiiviskursseista.

 

Voguing -tiiviskurssi
la 25.11. klo 12–14

Voguing on tanssilaji, joka on syntynyt New Yorkissa ja saanut inspiraationsa muotimaailmasta. Kurssilla opetellaan lajille ominaista tekniikkaa, kuten poseerauksia, käsitekniikkaa ja kävelyä. Voguing-tyylejä on useita, ja kullakin tyylillä on oma tyypillinen liikekielensä. Kurssilla tutustutaan new way– ja femme-tyyleihin. Lopuksi harjoitellaan kurssilla opitun tekniikan pohjalta rakennettu koreografia. Aiempaa harrastuneisuutta ei edellytetä. Tunnille mukaan joustavat vaatteet ja juomapullo.

Opettaja: Mira Taussi
Hinta: 25 € / 20 € (opiskelijat ja eläkeläiset)
Ilmoittaudu kurssille osoitteeseen [email protected].

Kutsu kaverisikin mukaan kurssille Facebookissa!

 

House -tiiviskurssi
su 26.11. klo 13–15

House on Chicagon ja New Yorkin klubeilla syntynyt ja kehittynyt fuusiotanssi, joka on saanut vaikutteita monesta eri tanssityylistä. Kurssilla opetellaan house-tanssille ominaisia tekniikoita, kuten jacking (house-musiikin rytmin tuominen kehoon) ja nopeaa jalkatyöskentelyä. Kurssilla harjoitellaan opitun tekniikan pohjalta rakennettu koreografia. Lopuksi tehdään opittujen askelten avulla freestyle- eli improvisaatioharjoituksia. Aiempaa harrastuneisuutta ei edellytetä. Tunnille mukaan joustavat vaatteet, tasapohjaiset sisäkengät ja juomapullo.

Opettaja: Mira Taussi
Hinta: 25 € / 20 € (opiskelijat, eläkeläiset)
Ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]

Kutsu kaverisikin mukaan kurssille Facebookissa!