[cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Valitettavasti huomiselle kurssille on tullut liian vähän ennakkoilmoittautumisia, joten joudumme perumaan kurssin huomiselta ja siirtämään kurssin huhtikuulle. Uusi ajankohta cha-cha-tiivarille on sunnuntai 29. huhtikuuta klo 12-15. Tuolloin ohjelmasta jää pois jive, eli silloin aikataulu tulee olemaan:
klo 12.00-13.30 Soolo cha-cha
klo 13.45-15.15 Pari cha-cha

Huhtikuun kurssille voi jo ilmoittautua: [email protected]

Pari cha-cha

Tunnilla tutustutaan chacha:n perusteisiin. Tunti sisältää vienti-seuraamis -harjoitteita, sekä tanssin peruskuvioita. Opettelemme myös Chacha:lle tyypillistä vartalonkäyttöä ja liikekieltä.

klo 13.30–15.00 Soolo/Show-ChaCha (1,5 h)

Tunnilla opetellaan Chacha -tanssin perusasioita, kuten vartalonkäyttöä ja liikekieltä. Perusaskeleet, sekä variaatio tulevat tunnilla tutuiksi. Tunnin aikana harjoittelemme koreografiaa, joka sisältää sekä Chacha:n, että showtanssin elementtejä.

Hinnat:
1 workshop (1,5 h): 16 €
2 workshopia (3 h): 30 €

Opettaja: Tiia Kerttula

Tiian tanssihistoria alkoi kymmenen vuoden iässä, jolloin hän innostui showtanssista. Sitä hän onkin jatkanut muiden tanssilajien ohella tähän päivään asti. Pian mukaan tulivat kilpatanssi, lavatanssit, sekä rock and swing -tanssit. Tanssiharrastus on vienyt pitkälle ja nykyään hän opiskeleekin toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi.

Opettamiskokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, ja Tiia on opettanut sekä aikuisia, että lapsia. Opettajana hän on iloinen, ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen. Tunnit ovat monipuolisia ja haastavat oppilaita, mutta tunnelma on positiivinen ja kannustava. Tekemisen meininki ja tanssin ilo ovat tärkeimpiä asioita Tiian tunneilla.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]