Haluaisitko aloittaa baletin aikuisiällä? Nyt se on mahdollista, sillä järjestämme Flamassa baletin alkeis-intensiivikurssin!

Kurssi lähtee alkeista, eli sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta baletista. Kurssin opettajana toimii Pauliina Suomalainen.

Kurssi koostuu viidestä 90 min pituisesta tanssinopetuskerrasta. Tunnit pidetään sunnuntaisin klo 10.30–12.00 (sunnuntait 30.8.,6.9., 13.9., 20.9. ja 27.9.).

Kurssin hinta: 69 € (sisältää 7,5 h opetusta)

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak) ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi.

Aikuisbalettikurssilla käydään läpi klassisen baletin tekniikkaa, harjoitellaan baletille ominaista ilmaisua, ja päästään tanssimaan myös lyhyitä liikesarjoja. Tunti rakentuu tangon äärellä tehtävien harjoitusten, keskilattiasarjojen ja liikkuvien sarjojen varaan. Baletti kehittää syviä lihaksia sekä parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä ja ryhtiä. Lisäksi kehollinen ilmaisutaito saa uusia ulottuvuuksia.

Aikuisbalettikurssilla harjoittelemme lempeään tahtiin tutustuen baletin maailmaan. Tanssimme rennosti, sulokkaasti ja valoisasti, baletin perusteita unohtamatta.

MITÄ MUKAAN?
Yllesi tarvitset mukavat tanssivaatteet ja jalkoihisi sukat tai harjoitteluun tarkoitetut pehmeät balettitossut.

PAULIINA SUOMALAINEN
Balettimaailman kiehtovat ovet avautuivat Pauliinalle, kun hän oli 4- vuotias. Vuosien varrella balettisali tuli tutuksi, tyllit ja tossut, nutturat, askeleet, koreografiat, punaiset posket ja hikipisarat. Pauliina on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän ja sen lisäksi kartuttanut taitojaan baletin sekä nykytanssin osalta eri opettajien tiiviskursseilla ja -tunneilla, mukaan lukien esimerkiksi tähtitanssija Minna Tervamäen mestarikurssit baletista sekä kehonhuollosta.

Tanssijana Pauliina on työskennellyt hyvin erilaisissa ja monimuotoisissa projekteissa teatterista musiikkivideoihin, yksityistilaisuuksiin sekä taustatanssijan töihin.
Pauliina rakastaa baletin klassisia repertuaareja, koreografioiden tekoa, tanssin luovuutta ja vapautta, kauneutta – ja myös rosoisuutta. Hänelle tanssissa ja erityisesti baletissa on tärkeää kauniit linjat, keveys, tarkkuus, liikkeen virtaaminen ja se sanoinkuvaamaton tunne, minkä vain tanssiessa voi saavuttaa.