Tervetuloa tanssimaan Flamaan!

Voimaa, energiaa ja iloa elämään!

Ajankohtaista

Tanssistudio Flaman kaveriviikon viimeinen päivä su 24.9.

Tänään Flamassa vietetään viimeistä päivää kaveriviikkoa: kaksi yhden hinnalla kaikille päivän tanssitunneille. Tänään vuorossa ovat lasten lattarit, Salsa Ladies Style sekä parisalsan alkeet, sekä aloittelijoille että pidemmälle…

Sairastumisista johtuen muutoksia ke 20.9. tuntitarjonnassa

Valitettavasti Flama ei ole voinut välttyä tämän syksyn flunssa-aallolta, vaan tänään Pauliina ja Miran tunteja sijaistavaksi lupautunut Maria ovat sairastuneet äkillisesti. Tästä johtuen tämän päivän Showtanssi nuoret -ja Nykytanssi-tunnit…

Flamassa kaveriviikko: kaksi yhden hinnalla tunneille 18.9.-24.9.

Tanssistudio Flama viettää tällä viikolla kaveriviikkoa – kaksi henkilöä yhden hinnalla tunnille! Edun voi hyödyntää 18.9.–24.9. välisenä aikana maksamalla kertamaksun vain toisesta henkilöstä tai sarjakorteilla, jolloin…

Tapahtumat

Mitä meistä sanotaan?

Flamaan on aina niin ihana tulla kun tietää, että voi tulla ja tanssia juuri sellaisena kuin itse on. Tunnelma tunneilla on kannustava ja aidosti välittävä. Itsevarmuus omaan kehoon on kasvanut ja tanssikärpänen on päässyt pahasti purasemaan!

Asiakaspalvelu on ollut todella kannustavaa tällaiselle epävarmalle jännittäjälle. Lisäksi tunnit ovat olleet todella huippuja! Se että vaikka tunteja jää välistä mutta pääsen aina mukaan tunnin menoon ja saan onnistumisen kokemuksia on korvaamatonta.

Flamassa on ehdottomasti parasta sen ilmapiiri. Tunneille on aina helppo tulla, vaikka aina ei joka juttua vielä osaisikaan. Tuntuu, että Flaman henkilökunta ja oppilaat ovat yhtä suurta perhettä, jotka kannustavat toisiaan. Olen kärsinyt itsetunto-ongelmista pitkään, mutta löydettyäni Flamaperheen olen löytänyt itsenikin uudelleen.

Pienessä ajassa Flama on muodostunut suurelle joukolle ihmisiä sosiaaliseksi yhteisöksi. Yhteinen rakkauden liekki tanssiin on Flaman katon alla roihahtanut täyteen paloon; se on saanut kokeilemaan ja innostumaan ennakkoluulottomasti sellaisista tanssin lajeista joita muuten ei ikinä edes harkitsisi. Ennenkaikkea Flaman lahja meille monelle on uudet ystävyyssuhteet jotka varmasti ovat elämänmittaisia.

Flamassa on otettu hyvällä sydämellä vastaan ja tekeminen on ollut todella aitoa viikosta toiseen. On ilo osallistua tunneille ja tapahtumiin, jokaisen kerran jälkeen mieli on hyvä, oppii uutta ja oma tanssitaito kehittyy. Aivan supertunnelma ja superporukka.

Jokainen tanssija saa Flamassa loistaa omana itsenään. Tunneilla on usein hymy korvissa alusta loppuun asti - todellista tanssin riemua!

Flama Instagramissa