Tervetuloa tanssimaan Flamaan!

Voimaa, energiaa ja iloa elämään!

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen syksyn Sensual bachata -tiivareille nyt auki

Upeat ja superlahjakkaat tanssijat Johanna Sallinen ja Omar Bakr tulevat vetämään sensual bachata -tiiviskurssin Flamaan sekä la 16.9. että la 11.11. He ovat kokeneita tanssinopettajia, jotka opettavat Helsingissä mm. salsaa, kizombaa,…

Syyskauden aikataulu on nyt julkaistu!

Flaman uunituore syksyn 2017 tuntiaikataulu syksylle 2017 on nyt julkaistu ja löytyy täältä. Lukukausi alkaa maanantaina 4.9. ja päättyy 14.12.2017. Valitettavasti afrohouse & kuduro -opettajamme Donna loukkasi jalkansa pari päivää…

Flaman tarina alkaa tästä

Olin haaveillut siitä salaa jo vuosia. Tanssikoulu, jossa ei kilpailla, ei suoriteta tai vertailla. Tanssistudio, jossa jokainen saa tuntea olevansa tasavertainen ja rakastettu yhteisön jäsen. Yhteisö, jossa jokaisen uniikkia persoonallisuutta…

Tapahtumat

Mitä meistä sanotaan?

Flamaan on aina niin ihana tulla kun tietää, että voi tulla ja tanssia juuri sellaisena kuin itse on. Tunnelma tunneilla on kannustava ja aidosti välittävä. Itsevarmuus omaan kehoon on kasvanut ja tanssikärpänen on päässyt pahasti purasemaan!

Asiakaspalvelu on ollut todella kannustavaa tällaiselle epävarmalle jännittäjälle. Lisäksi tunnit ovat olleet todella huippuja! Se että vaikka tunteja jää välistä mutta pääsen aina mukaan tunnin menoon ja saan onnistumisen kokemuksia on korvaamatonta.

Flamassa on ehdottomasti parasta sen ilmapiiri. Tunneille on aina helppo tulla, vaikka aina ei joka juttua vielä osaisikaan. Tuntuu, että Flaman henkilökunta ja oppilaat ovat yhtä suurta perhettä, jotka kannustavat toisiaan. Olen kärsinyt itsetunto-ongelmista pitkään, mutta löydettyäni Flamaperheen olen löytänyt itsenikin uudelleen.

Pienessä ajassa Flama on muodostunut suurelle joukolle ihmisiä sosiaaliseksi yhteisöksi. Yhteinen rakkauden liekki tanssiin on Flaman katon alla roihahtanut täyteen paloon; se on saanut kokeilemaan ja innostumaan ennakkoluulottomasti sellaisista tanssin lajeista joita muuten ei ikinä edes harkitsisi. Ennenkaikkea Flaman lahja meille monelle on uudet ystävyyssuhteet jotka varmasti ovat elämänmittaisia.

Flamassa on otettu hyvällä sydämellä vastaan ja tekeminen on ollut todella aitoa viikosta toiseen. On ilo osallistua tunneille ja tapahtumiin, jokaisen kerran jälkeen mieli on hyvä, oppii uutta ja oma tanssitaito kehittyy. Aivan supertunnelma ja superporukka.

Jokainen tanssija saa Flamassa loistaa omana itsenään. Tunneilla on usein hymy korvissa alusta loppuun asti – todellista tanssin riemua!

Flama Instagramissa
[ff id="1"]