Varmuutta askeliin Flaman häävalssikurssilta sunnuntaina 28.5.

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme. Myös kaasot, bestmanit, vanhemmat ja muut häävieraat ovat lämpimästi tervetulleita harjoittelemaan!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman yhden kerran häävalssikurssilla lähdetään liikkeelle ihan nollasta, eli nyt on hyvä tilaisuus tulla opettelemaan valssia tulevia häitä varten. Myös kaasot, bestmanit, vanhemmat ja muut häävieraat lämpimästi tervetuloa!

Aika: su 28.5.2023 klo 17:00–18:30
Paikka: Flama Rauhankatu, sali 2 (Rauhankatu 15, iso valkoinen rakennus Koulukadun ja Rauhankadun risteyksessä)
Hinta: 25 € / henkilö
Kurssin opettajana toimii tanssinopettaja Tiia Anttila.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop verkkokaupastamme.

Lisätietoa workshopista: [email protected]

Tanssistudio Flamasta voit tiedustella myös yksityistunteja häätanssiin. Myös muiden tanssilajien, kuten foksin tai vaikka parisalsan, opetus onnistuu, mikäli haluat häätanssiksi jotain muuta perinteisen valssin sijaan. Kysy lisää: [email protected].

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin