Flaman syksyn 2023 aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman ensi syksyn aikataulu on nyt julkaistu ja löytyy täältä.

Syksyn monipuolisesta aikataulustamme löytyy yli sata viikkotuntia 20 opettajan johdolla ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia. Tanssistudio Flamalla on kaksi tanssistudiota: Linnankadun Flama (Linnankatu 84) ja Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15).

Flaman syyskausi alkaa maanantaina 28. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 17. joulukuuta. Syyskauden ensimmäisellä viikolla meillä on luvassa tutustumisviikko, jolloin kaikki tunnit ovat tutustumishintaan 8 € / tunti! Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmästämme

Koko syksyn anytime-kortilla tanssit rajattomasti koko kauden ajan eli 28.8.–17.12.2023 niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Syksyn anytimen hintaan sisältyvät sekä drop-in-tuntimme että kurssimme (viikonloppujen workshopit eivät sisälly anytimeen). Hanki syksyn Anytime-kortti nyt alennettuun 450 €:n early-bird-hintaan (norm. 490 €) verkkokaupastamme. Early-bird -tarjous on voimassa vain 15.7.2023 asti.

Syksyn aikataulusta löytyy mm. hip hopia, salsaa, bachataa, reggaetonia, dancehallia, twerkiä, balettia, voguingia, commercial dancea, itämaista tanssia, show burleskia, pilatesta, urban kiziä, heelsiä ja paljon muuta!

Uskomattoman upea tanssisyksy luvassa, olet sydämellisesti tervetullut tanssimaan Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin