Minna Nergin nykyntanssiworkshop sunnuntaina 4. helmikuuta Flama Linnankadulla

Minna Nergin nykytanssiworkshop pidetään Tanssistudio Flamalla Linnankadulla lauantaina 4.2.2023 at 13:00–14:30.

Jaa tämä kirjoitus

Minna Nergin nykytanssiworkshop pidetään Tanssistudio Flamalla lauantaina 4.2.2023 at 13:00–14:30.

Paikka Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: avoin taso

Opettaja: Minna Nerg

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop verkkokaupastamme.

Mikäli haluat maksaa workshopin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Nykytanssi on omanlaisensa, määrittelyjä kaihtava tanssimuoto, joka ottaa vaikutteita muista tanssi- ja taidemuodoista, mutta pyrkii myös ylittämään niiden rajoja. Nykytanssin keinoin ilmaistaan esimerkiksi tunteita, kerrotaan tarinoita tai vain tutkiskellaan liikettä. Nykytanssia on yhtä monen näköistä kuin on tanssijoitakin! Tässä workshopissa etsitään omia luontevia tapoja liikkua ja ilmaista ja keskitytään erityisesti virtaavaan ja hengittävään liikkeeseen. Workshopissa tehdään nykytanssin perusharjoitteita ja hyödynnetään myös kuubalaisen nykytanssin (contemporaneo) tekniikoita. Workshop sopiikin erinomaisesti sinulle, joka haluat parantaa liikelaatuasi esimerkiksi lattareissa (salsa, bachata) ja saada liikkeeseesi uutta syvyyttä ja ilmaisuvoimaa. Nykytanssi on myös kehonhuoltoa ja pysähtymistä liikkeen äärelle, joten se sopii sinulle, joka kaipaat hengähdystauon arkeesi. Workshopista saa mukaansa pienen koreografian sekä uuden tavan kokea liikettä. Workshopissa on aloittelijaystävällinen taso ja se toimii johdantona nykytanssin monipuoliseen maailmaan. Varustaudu tunnille mukavilla, joustavilla vaatteilla ja ota mukaan pitkähihainen paita lattiaharjoitteita varten. Tervetuloa nauttimaan nykytanssista omana itsenäsi!

Lisätietoa Minnasta

Lisätietoa workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!