Hae nyt mukaan Flaman uuteen reggaeton-tanssiryhmään kevääksi 2023!

Rakastatko reggaetonia ja haluaisitko kehittyä lisää esiintyjänä sekä treenata tavoitteellisesti rennossa porukassa? Haemme Tanssistudio Flaman uuteen esiintyvään reggaeton-ryhmään tanssijoita keväälle 2023. Ryhmä esiintyy mm. Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Mirka Saali, ja ryhmä treenaa kevätkaudella 2023 Flama Rauhankadulla perjantaisin klo 16.30–18.00. Lähetä motivaatiokirje 23.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi.

Jaa tämä kirjoitus

Rakastatko reggaetonia ja haluaisitko kehittyä lisää esiintyjänä sekä treenata tavoitteellisesti rennossa porukassa?

Haemme Tanssistudio Flaman uuteen esiintyvään reggaeton-ryhmään tanssijoita keväälle 2023. Ryhmä esiintyy mm. Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Mirka Saali @mirkasaali ✨

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Ryhmä treenaa kevätkaudella 2023 Flama Rauhankadulla perjantaisin klo 16.30–18.00. Kevään treenimaksu ajalta 13.1.–26.5.2023 (ei treenejä pe 7.4.) on 285 €. Maksu kattaa 19 x 90 min treenikertaa. Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly kevään 2023 Anytimeen.

Ryhmään osallistujien on erittäin suositeltavaa osallistua myös reggaetonin viikkotunneille. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on aiempaa tanssiharrastustaustaa ja nautit reggaetonin tanssimisesta, uuden opettelusta ja esiintymisestä. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä motivaatiokirje 23.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista. Mainitse kirjeessä myös pääsetkö osallistumaan koetanssitilaisuuteen.

Ryhmään hakeville järjestetään koetanssitilaisuus lauantaina 26.11. klo 11:00–13:00 Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15). Mikäli et pääse osallistumaan koetanssitilaisuuteen, mainitse asiasta motivaatiokirjeen lähettäessäsi. Koetanssitilaisuuteen ei tarvitse valmistaa omaa koreografiaa, eli se on tavallisen tanssitunnin tapainen tilaisuus. Koetanssitilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoa ryhmästä saat sähköpostitse: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin