Feel Like Twerk? Check Our Beginners’ Twerk Course Starting on the 14th of April as Well as Other Twerk Classes!

Next week on Thursday, the 14th of April, our new twerk course for beginners starts right from the beginning. The course consists of nine sessions that are held at Dance Studio Flama on Thursdays from the 14th of April to the 9th of June 2022 at 17:15–18:10. The course is instructed by Meri Niemi. If you are not able to participate in this course, no worries. We do have other twerk classes available and you can find them here.

Jaa tämä kirjoitus

[av_image src=’https://flama.fi/wp-content/uploads/2022/03/Twerk-alkeet-1030×1030.jpg’ attachment=’38896′ attachment_size=’large’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l1nm5d3x’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=” attachment=” attachment_size=” copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l1nltqhi’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-l1nlif5q’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Haluaisitko aloittaa twerkkauksen alkeista? Ensi viikon torstaina 14. huhtikuuta starttaa käyntiin uusi yhdeksän viikon twerkin alkeiskurssi, joka lähtee liikkeelle aivan alkeista. Kurssin pidetään torstaisin 14.4.–9.6.2022 klo 17:15–18:10 Tanssistudio Flamalla, ja opettajana toimii Meri Niemi.

 
Kurssin hinta on 105 €, ja kurssi maksu sisältää yhdeksän kurssikertaa. Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupastamme.
 
Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Edenred, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostiviestia osoitteeseen [email protected].
 

Huom! Flaman kevään 2022 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua mukaan tälle kurssille. Ilmoittaudu siinä tapauksessa kurssille sähköpostitse: [email protected].

Jos et pysty sitoutumaan kursseillemme, löytyy viikkoaikataulustamme onneksi muitakin twerk-tunteja. Tässä koonti eri vaihtoehdoista:

 
Maanantaisin
klo 16:15–17:10 Twerk tekniikka, keskitaso – Salla (sali 2)
klo 17:15–18:10 Sallan uusi twerk, alkeet -kurssi 4.4.–6.6.2022 (sali 1) (vielä mahdollista tulla mukaan, ole vain yhteydessä sähköpostitse: [email protected])
 
Keskiviikkoisin
klo 16:15–17:10 Twerk Basics, avoin taso – Meri (sali 1)
 
Torstaisin
klo 16:15–17:10 Twerk tekniikka, alkeet – Salla (sali 1)

Sunnuntaisin
klo 18:15–19:10 Twerk, keskitaso – Salla (sali 2)
 
Drop-in-tunneillemme voi osallistua juuri silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Varaa vain paikkasi tunneille etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta tai sähköpostitse: [email protected]. Osa tunneistamme saattaa näyttää ajanvarausjärjestelmässämme tällä hetkellä täysiltä, mutta sitä ei kannata ollenkaan pelästyä. Heti kun löydät itsellesi mieluisan tunnin, laita vain itsesi jonopaikalle, sillä jonotilanteemme elävät hyvinkin paljon ja lähes poikkeuksetta odotus palkitaan ja jonossa ollevat mahtuvat loppujen lopuksi mukaan tunnille.
 
Drop-in-tuntejamme voit maksaa joko kertamaksulla tai jollain sarjakorteistamme; kursseillemme on sen sijaan erilliset kurssimaksut ja ilmoittautuminen onnistuu joko sähköpostitse tai ostamalla kurssit suoraan verkkokaupastamme

Twerk-tuntimme

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce -hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Twerk-tuntimme on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, ja niillä tarvitaan polvisuojat.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tunteihimme tai esimerkiksi eri sarjakortteihimme liittyen, voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]. Toivottavasti löydät eri vaihtoehtojen joukosta itsellesi sopivimmat tunnit ja näemme pian tanssin merkeissä.

[/av_textblock]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin