Esiintyviin tanssiryhmiimme haetaan uusia tanssijoita syksylle!

Jaa tämä kirjoitus

Syyskaudella Flamaan perustetaan kaksi uutta esiintyvää tanssiryhmää: Effiina Jalosen vetämä Commercial Dance -ryhmä sekä Mirka Saalin ohjaama Show Burlesque -ryhmä. Molempiin uusiin esiintyviin ryhmiin haetaan nyt esiintymisestä kiinnostuneita tanssijoita. Lisäksi Mirkan vetämään Latin-Show  -ryhmä Flama Crew´hun haetaan myös muutamaa uutta tanssijaa. Lue lisäohjeet alta ja hae mukaan tanssiryhmiin nyt!

 

Commercial Dance -tanssiryhmä

Tanssistudio Flaman upouusi esiintyvä Commercial Dance -ryhmä hakee tanssijoita syksylle 2021! Ryhmä esiintyy aktiivisesti Flaman omissa tanssibileissä sekä muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Effiina Jalonen.

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Ryhmä treenaa syyskaudella 2021 (7.9.-14.12.) tiistaisin klo 17.15-18.15 Pikku-Flamassa (Eerikinkatu 38). Syksyn treenimaksu on 160 € ja se sisältää 15 treenituntia. Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly Flaman syksyn anytimeen.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta ja nautit esiintymisestä sekä tavoitteellisesta treenaamisesta. Ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin tanssinut juuri commercial dancea, sillä kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 15.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen max. 1 min pitkän tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista. Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään koetanssitilaisuus lauantaina 21.8. klo 14:15-15:15 Tanssistudio Flamassa (Linnankatu 84).

HUOM! Mikäli et pääse koetanssiin, ilmoita siitä ajoissa etukäteen ja lähetä motivaatiokirjeen mukana itsestäsi tanssivideo.

Lisätietoa ryhmästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Flama Crew -tanssiryhmä

Latin-show -tanssiryhmä Flama Crew hakee muutamaa uutta tanssijaa syksylle 2021. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa yritys- ja yksityisjuhlissa ja muissa tilaisuuksissa, Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Mirka Saali.

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Ryhmä treenaa syyskaudella 2021 maanantaisin klo 20.15–21.15 ja perjantaisin klo 19.15-20.15. Syksyn treenimaksu on 180 € (ei treenejä ma 6.12.). Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly Flaman syksyn anytimeen. Lisäksi ryhmään osallistujien tulee osallistua perjantaiden Latin Ladies Style keskitason tunneille klo 18.15–19.15. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta ja nautit esiintymisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun. Ryhmä esittää sekä latinalais- että karibialaisia tansseja (kuten cha-cha, samba, jive, salsa, reggaeton, bachata). Korkokengillä tanssimisen tulee luonnistua sinulta.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 15.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen max. 1 min pitkän tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista. Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään koetanssitilaisuus lauantaina 4.9. klo 14.00–15.30 Pikku-Flamassa (Eerikinkatu 38). Mikäli et pysty osallistumaan koetanssitilaisuuteen, ilmoita asiasta etukäteen ja lähetä video tanssistasi.

Lisätietoa ryhmästä saat sähköpostitse: [email protected]

 

Show Burlesque -tanssiryhmä

Rakastatko tanssimista ja haluaisitko kehittyä lisää esiintyjänä sekä treenata tavoitteellisesti rennossa porukassa?

Haemme Tanssistudio Flaman uuteen Show Burlesque -ryhmään tanssijoita syksylle 2021. Ryhmä esiintyy mm. Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Mirka Saali.

Milloin ryhmä treenaa ja mitä osallistuminen maksaa?
Ryhmä treenaa syyskaudella 2021 maanantaisin klo 17.15–18.45. Syksyn treenimaksu ajalta 6.9.-13.12.2021 (ei treenejä ma 6.12.) on 220 €. Maksu kattaa 14 x 90 min treenikertaa. Huom! Esiintyvien tanssiryhmien maksut eivät sisälly syksyn anytimeen.

Ryhmään osallistujien on suositeltavaa osallistua vähintään yhdelle Show Burlesque -viikkotunnille (esim. Show Burlesque, avoin taso tiistaisin klo 19.15 tai Show Burlesque alkeet pe klo 17.15). Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään?
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on aiempaa tanssikokemusta ja nautit tanssimisesta, uuden opettelusta ja esiintymisestä. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään?
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 15.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen max. 1 min pitkän tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista. Motivaatiokirjeen lähettäneille tullaan mahdollisesti tarvittaessa järjestämään myös valintatilaisuus, mikäli hakemuksia tulee paljon. Lisätietoa ryhmästä saat sähköpostitse: [email protected].

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!